marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde si-a cucerit fanii cu un pictorial spectaculos pentru Allure: Nu mi-e frica de nuditate

Olivia Wilde si-a aratat latura salbatica intr-un pictorial realizat pentru revista Allure.

Olivia Wilde si-a cucerit fanii cu un pictorial spectaculos pentru Allure: Nu mi-e frica de nuditate


Odata cu lansarea celui mai nou proiect al sau, actrita de 29 de ani a pozat provocator pentru celebra revista americana, tema pictorialului avand legatura cu filmul Rush. In mijlocul desertului californian, langa o masina sport, Olivia Wilde a adoptat o tinuta sexy, fiind imbracata intr-o salopeta de piele, deschisa aproape pana la buric.


"Mereu am crezut ca forma coprului meu ar fi fost mult mai potrivita pentru perioada anilor '70, atunci cand nu era o problema daca aveai un spate impozant, piept mic si totusi hainele iti veneau foarte bine", a declarat actrita.


"Nu sunt exibitionista, dar nici nu sunt timida. Frica noastra pentru nuditate este bizara. Frica de carbohirdrati, de gluten, de tot - ne distantam de toate frumusetile mancarii, de aceasta arta. Ma deprima cand aud oameni care spun ca nu mananca gluten, nu mananca branza. Nu mi-e frica de nuditate", a marturisit Olivia Wilde.

 

 

 

Daca in filmul Rush, Olivia Wilde intrepreteaza rolul supermodeluluio Suzy Miller care s-a indragostit si s-a casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton, in realitate actrita traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de logodnicul sau, Jason Sudeikis.


"Cand l-am intalnit pe Jason, l-am considerat foarte sarmant. Este un dansator desavarsit, iar eu am o slabiciune pentru cei care stiu sa danseze. Timp de sase luni am alergat unul dupa altul. Intr-o seara, cel mai bun prieten al meu s-a dus la el si i-a spus: Asta e numarul Oliviei. Foloseste-l. Asa a inceput totul", a martuisit vedeta.

 

 


Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl  si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau.
 

Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.


Filmul va aparea in cinematografe din Romania pe 30 septembrie 2013.

 

 

Sursa foto: Allure


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies