marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde si Jason Sudeikis asteapta primul copil

Olivia Wilde este insarcinata cu primul ei copil.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis asteapta primul copil


Actrita, in varsta de 29 de ani, este logodita cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", care a facut parte din distributia filmului We're the Millers.


Cei doi s-au cunoscut in 2011 pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live" si s-au logodit in ianuarie anul acesta. La inceputul acestui an, Olivia Wilde a declarat pentru revista Marie Claire ca ar fi incantata sa formeze o familie cu Jason Sudeikis, spunand despre acesta ca "este grozav cu copiii". "(...) sunt deschisa cu privire la numarul lor, dar trei copii suna ca o mica petrecere", a spus Olivia Wilde.


 

"Sunt foarte fericiti. Sunt incantati de faptul ca vor avea un nou membru in familie", a declarat purtatorul de cuvant al cuplului, in timp ce Olivia Wilde a tinut sa le multumeasca fanilor pentru sutele de mesaje de felicitare pe care le-a primit. "Sunteti incredibili. Va multumesc! Va multumesc! Va multumesc!", a scris vedeta intr-un mesaj pe twitter.


Ambii actori au mai trecut prin experienta casatoriei - Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune si producatoarea Kay Cannon, de care a divortat in 2010, şi Olivia Wilde cu producatorul Tao Raspoli, fiul printului italian Dado Ruspoli, de care a divortat in 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relatii.


In afara rolurilor din serialul "Dr. House" si din SF-ul Tron: Legacy, Olivia Wilde a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in thriller-ul SF Cowboys & Aliens si in drama The Next Three Days, iar in ultima luna a fost in turneul de promovare al filmului Rush.


Jason Sudeikis a mai putut fi vazut in filme precum The Campaign (2012), "A Good Old Fashioned Orgy" (2011), Hall Pass (2011) si Horrible Bosses (2011).

sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies