marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Olympus Has Fallen: Gerard Butler este singura speranta a presedintelui Americii

Gerard Butler se intoarce la filmele de actiune, dupa cateva comedii romantice prost primite atat de critici, cat si in box office. Primul trailer pentru Olympus Has Fallen promite un film de actiune exploziv, in care Butler este eroul perfect si singura speranta a presedintelui Americii. 

Trailer pentru Olympus Has Fallen: Gerard Butler este singura speranta a presedintelui Americii

Gerard Butler il salveaza pe cel mai puternic om din lume, presedintele Statelor Unite ale Americii in primele imagini din Olympus Has Fallen. Mike Banning (Gerard Butler) este un agent special, care incearca sa traiasca o viata normala dupa ce a suferit o tragedie cumplita.


Insa, toate acestea se schimba atunci cand niste teroristi se infiltreaza in Casa Alba si il tin osatic pe presedinte SUA, interpretat de Aaron Eckhart. Prins si el in Casa Alba, Banning este singurul om care-l poate salva situatia si devine piesa cheie in operatiunea de salvare a celor de la securitate. Morgan Freeman apare in rolul  presedintelui  Camerei Reprezentantilor a Statelor Unite ale Americii.

 

 

Trailerul este plin de scene de actiune, printre care si una foarte spectaculoasa,  in care Casa Alba este atacata de un avion de lupta. Titlul filmului Olympus Has Fallen este un cod pentru un atac asupra Casei Albe.

 



Olympus Has Fallen este regizat de Antoine Fuqua (Training Day) si are o distributie plina de nume mari ca Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Robert Forster, Dylan McDermott, Radha Mitchell si Ashley Judd.

 

Filmul se va lansa si in Romania pe 5 aprilie 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies