Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Omagiu emotionant adus de animatia Brave lui Steve Jobs: cel mai important film lansat de Pixar in acest an

Cel mai mare proiect al celor de la Pixar care se lanseaza in 2012 - animatia Brave - nu putea sa nu-si aminteasca de regretatul Steve Jobs printr-un omagiu care i-a emotionat pe cei ce au vazut primele proiectii.

Omagiu emotionant adus de animatia Brave lui Steve Jobs: cel mai important film lansat de Pixar in acest an

Cel mai ambitios si important film de animatie pe care celebrele studiouri Pixar le lanseaza in 2012,  filmul Brave aduce un tribut special celui care a revolutionat lumea cinematografiei animate - Steve Jobs, scrie Wall Street Journal.

La finalul filmului, pe lista de "credits", numele lui Steve Jobs apare inconjurat de lumina unui soi de licurici magic. Brave este prima animatie a celor de la Pixar care aduce pe marile ecrane povestea unei eroine si care este regizata si de o femeie. Filmul de la care Pixar are asteptari extrem de mari este regizat de Mark Andrews si Brenda Chapman.


Brave va face fara indoiala multa valva in box office si asta pentru ca numele Pixar a devenit sinonim cu divertisment de calitate pentru cei mai multi cinefili.

Filmul va urmari povestea primei eroine a celor de la Pixar - o tanara printesa, dibace la manuit arcul si care vrea sa-si croiasca singura drum in viata. Animatia 3D se va lansa in august 2012 in Romania, este produsa de Katherine Sarafian si are un scenarius semnat de Brenda Chapman si Irene Mecchi.


Filmul este un basm a carui actiune se petrece in Scotia intr-un timp mitic. Merida, o arcasa in devenire si printesa, face o alegere fara sa judece consecintele. Printesa Merida ( voce Kelly Macdonald) incepe o frumoasa calatorie. Fiica regelui Fergus ( voce Billy Connolly) si a reginei Elinor ( voce Emma Thompson), Merida incalca un obicei sacru stravechi.


Actiunile sale aduc haos in regat iar Merida cauta ajutorul unei Femei Intelepte ( voce Julie Walters) pentru a rupe un blestem inainte de a fi prea tarziu. Pericolul care se apropie o face sa descopere adevaratul sens al curajului. Din distributie mai fac parte Kevin McKidd, Craig Ferguson si Robbie Coltrane.

La inceputul lunii aprilie, primele proiectii ale animatiei au atras reactii de lauda si apreciere din partea cinefililor.

Lista creatiilor Pixar a inceput cu Toy Story in 1995, primul film de lung metraj animat in totalitate cu ajutorul calculatorului. Au urmat A Bug's Life (1998), Toy Story 2 (1999), Monsters, Inc. (2001), Finding Nemo (2003), The Incredibles (2004) , Cars (2006), Ratatouille (2007), WALL-E (2008), Up (2009) si Toy Story 3 (2010), Cars 2( 2011).

 


Galerie foto


Modifică setările cookies