marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Only God Forgives: primele imagini din cel mai violent film al lui Ryan Gosling

Fanii dramei Drive din 2011 au motive sa fie in culmea fericirii, regizorul Nicolas Winding Refn si Ryan Gosling  fac din nou echipa in 2013 pentru filmul Only God Forgives. Pe net au ajuns primele imagini.

Only God Forgives: primele imagini din cel mai violent film al lui Ryan Gosling

 


Scris si regizat de Nicolas Winding Refn, Only God Forgives este produs de compania franceza Gaumont, cea care s-a aflat si in spatele lui Intouchables, mega-succesul european din 2012. Alaturi de Ryan Gosling, in film mai joaca Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit si Vithaya Pansringarm.


 Filmul aduce povestea lui Julian (Ryan Gosling), un englez care traieste in Bangkok, unde este o figura respectata in cadrul lumii criminale din oras. Impreuna cu fratele sau, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box thailandez, care nu este altceva decat un paravan pentru contrabanda de droguri. Cand Billy este ucis, mama celor doi frati, Jenna (Kristin Scott Thomas), soseste din Londra pentru a aduce acasa trupul fiului sau.Jenna insasi este in fruntea unei puternice organizatii criminale si este obisnuita sa obtina de fiecare data ce-si doreste. Prin urmare, decide sa razbune moartea lui Billy, declansand astfel un razboi sangeros.

 


Tinand cont de distributie si de regizor, Only God Forgives este unul dintre cele mai asteptate filme din 2013 si se anunta a fi unul extrem de violent. Gosling care s-a apucat de box thailandez pentru acest film a fost impresionat de scenariu si de poveste despre care a spus ca "este cea mai ciudata poveste pe care am citit-o si devine tot mai surprinzatoare pe parcurs".

 

 

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai.Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbusiness.


A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake. Ryan Gosling este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies