marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2012: cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu

Vedetele au incins atmosfera pe covorul rosu inainte de startul celei de -a 84-a editii a premiilor Oscar din Los Angeles.

Oscar 2012: cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO OSCAR 2012!

Angelina Jolie, Emma Stone, argentinianca Berenice Bejo si Jessica Chastain au atras toate privirile inainte de startul galei prezentate de Billy Crystal. Michelle Williams si Rooney Mara, nominalizate la categoria cea mai buna actrita au impresionat si ele cu rochiile lor elegante.

Filmul "The Artist" de Michel Hazanavicius a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, luni, la cea de-a 84-a gala de decernare a acestor distinctii, ce a avut loc la Los Angeles.


Pelicula, turnata in alb negru, spune povestea unui actor din epoca filmului mut, George Valentin (Jean Dujardin), ingrijorat ca va fi dat uitarii odata cu aparitia filmelor cu sonor si care se indragosteste de tanara dansatoare pe cale de afirmare Peppy Miller (Bérénice Bejo). O coproductie Franta/ Belgia, "The Artist" aduce un omagiu filmelor mute hollywoodiene.

Vezi aici cine sunt marii castigatori de la Oscar in 2012!


Alaturi de "The Artist", au mai fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film peliculele "The Tree of Life", "Hugo", "Moneyball", "The Descendants", "Midnight in Paris", "The Help", "War Horse" si "Extremely Loud and Incredebly Close".

Cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar a avut loc luni dimineata, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles (fostul Kodak Theatre).


Sezonul marilor premii cinematografice, incheiat cu decernarea Oscarurilor, a fost dominat de "The Artist", care a primit, printre altele, un premiu pentru interpretare la Festivalul de la Cannes din 2011 (Jean Dujardin), trei Globuri de Aur, sapte BAFTA, un Goya, numeroase trofee decernate de asociatiile de profesionisti din domeniu, dar si sase premii César.



Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies