marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2013: ce vedete au stralucit pe covorul rosu la petrecerea Vanity Fair, cel mai extravagant eveniment de la Hollywood

Cea mai frumoasa noapte de la Hollywood a tinut pana in zori, dupa ce vedetele de la Gala Premiilor Oscar s-au adunat la cea mai stralucitoare petrecere organizata de revista Vanity Fair si care a devenit o traditie in istoria premiilor Academiei Americane de Film.

Oscar 2013: ce vedete au stralucit pe covorul rosu la petrecerea Vanity Fair, cel mai extravagant eveniment de la Hollywood

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la petrecerea Vanity Fair

 

Producatori, actori, milionari, moguli si cele mai tari vedete din industria entertainmentului au pasit pe covorul rosu de la petrecerea Vanity Fair, considerat cel mai exclusivist eveniment de acest gen de la Hollywood, care are loc in fiecare an, dupa ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Petrecerea a avut loc in Los Angeles, la Sunset Tower Hotel.

La petrecerea din acest an au fost prezente proaspetele castigatoare de Oscar Jennifer Lawrence si Anne Hathaway, dar si actorul care a scris istorie duminica seara - Daniel Day-Lewis, dupa ce a devenit singurul actor din istorie cu 3 Oscaruri castigate pentru rol principal.

Pe covorul rosu au aparut si Ben Affleck alaturi de sotia sa Jennifer Garner, care a avut un moment neplacut si s-a impiedicat in rochie sub ochii fotografilor.


 

Zoe Saldana, Reese Witherspoon, Kate Beckinsale, Olivia Munn, Amanda Seyfried, Natalie Portman, Naomi Watts. Printelese Disney Selena Gomez, Vanessa Hudgens au fost si ele prezente la eveniment si au stralucit pe covorul rosu. Cele doua vor aduce in Romania filmul controversat Spring Breakers din 5 aprilie 2013.


Jennifer Lawrence a renuntat la rochia de printesa alba Dior care i-a cauzat probleme cand a urcat pe scena sa isi ridice premiul si a optat pentru o rochie aurie, la fel ca statueta. Olivia Munn si-a aratat formele intr-o rochie decoltata si cu spatele gol.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies