marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2013: cel mai rautacios show din istorie?

Seth MacFarlane a reusit "performanta" de a fi pus pe lista celor mai slabi prezentatori din istorie la Oscar. Insa, mai mult de atat, glumele sale neinspirate si jignitoare au transformat Gala Premiilor Oscar in cel mai rautacios show din istorie, cel putin asta considera ziaristii de la The Guardian.

Oscar 2013: cel mai rautacios show din istorie?

 

Cea mai frumoasa noapte din an la Hollywood a fost umbrita in anumite momente de comentariile rautacioase ale gazdei. Glumele sale n-au fost pe gustul publicului din sala, dar nici celor de acasa, care au umplut Twitter-ul cu comentarii dure la adresa gazdei show-ului.

Poate cel mai dureros si nedrept comentariu a fost adus la adresa micutei Quvenzhané Wallis, care la 9 ani, s-a aflat in competitie la Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol principal alaturi de Jennifer Lawrence, castigatoarea Oscarului, Emmanuelle Riva, Naomi Watts si Jessica Chastain.
 

The Onion, un celebru site american de pamflet, a reusit sa infurie intreaga presa dupa ce a postat pe Twitter un mesaj jignitor la adresa lui Wallis: "Toata lumea se fereste sa o spuna, dar Quvenzhané Wallis este o p...a".  Numai un sociopat poate fi amuzat de o astfel de gluma si o poate jigni in asa mod pe o fetita de 9 ani - au reactionat
americanii.


Cei de la The Onion au reusit sa dea cu piciorul la 25 de ani de cariera, in care erau apreciati pentru umorul lor, cu aceasta remarca. Dupa ce internetul a explodat cu reactii negative la adresa lor, reprezentantii site-ului si-au cerut scuze public fata de actrita si fata de Academia Americana de Film, insa gestul nu va fi uitat prea curand.

Wallis a fost tinta unei glume neinspirate si in cadrul galei Oscar, atunci cand prezentatatorul Seth MacFarlane a prezentat-o: "Peste 16 ani va fi prea batrana pentru George Clooney", o gluma la care n-a ras nimeni.

Atitudinea rautacioasa a lui Seth MacFarlane a cam sifonat gala Premiilor Oscar din 2013. Incercarile sale de a pastra farmecul si eleganta Oscarurilor combinate cu umorul deocheat au fost catalogate ca nereusite si jignitoare. Cei de la The Guardian scriu ca cineva ar trebui sa inceapa serios sa scrie glumele pentru Oscar.



 


Atunci cand cortina s-a ridicat la Dolby Theatre duminica noapte, intreaga sala s-a ridicat in picioare si a aplaudat, sperand intr-o seara magica. Singurul care n-a facut-o a fost Robert Downey Jr., care a stat jos cu bratele incrucisate, avand el o presimtire ca seara nu va decurge chiar intr-un mod placut.

Glumele proaste au continuat si l-au inclus si pe Jean Dujardin, castigatorul Oscarului in 2012 pentru rol principal in The Artist. "Si acum, dupa acel moment, Jean Dujardin apare peste tot",  o ironie a faptului ca actorul francez nu a scos nici un film la Hollywood in ultimul an.

 

MacFarlane a dat-o in bara si cand a prezentat filmul Django Unchained. "Django Unchained este povestea unui barbat care se bate sa isi salveze femeia iubita si care este supusa violentelor. Sau asta e ceea ce ar numi Chris Brown si Rihanna o seara romantica".


"We Saw your Boobs" a fost un alt moment controversat, despre care The Guardian a scris ca  "parca ar fi fost facut de copii de 7 ani". Cantecelul despre actritele de Oscar care si-au aratat sanii a fost pus pe lista celor mai proaste momente de la Oscar in 2013.


 

Gazda nu s-a putut abtine si a continuat cu Zero Dark Thirty. "Acest film este un omagiu adus femeilor care nu pot sa renunte niciodata", aluzie directa la obsesia personajului jucat de Jessica Chastain de a-l prinde pe Osama bin Laden. Ben Affleck a fost comparat cu o membra a familiei Kardashian, ... "una cu barba", o gluma care l-a deranjat vizibil pe regizorul filmului Argo, incoronat cu Oscar in acest an.

 

Cu multe glume nereusite, comentarii rautacioase si lipsite de umor si prea putine momente stralucitoare, Gala Premiilor Oscar din 2013 a fost un show modest, lipsit de stralucirea de altadata cand toata lumea visa sa fie pe scena Oscarurilor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies