marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2017. Dupa esecul de audienta din 2016, Academia Americana de Film face schimbari mari. Cine sunt cei 2 producatori ai urmatorului eveniment

Academia americana de film a anuntat numele producatorilor care se vor ocupa de organizarea ceremoniei premiilor Oscar din 26 februarie 2017.
OSCAR 2017. Dupa esecul de audienta din 2016, Academia Americana de Film face schimbari mari. Cine sunt cei 2 producatori ai urmatorului eveniment

Este vorba despre Michael De Luca si Jennifer Todd,  urmand ca cei doi sa aleaga si gazda ceremoniei, relateaza agentia Reuters, potrivit Agerpres.


Este pentru prima data cand De Luca, producator al unor filme precum "The Social Network" sau "Fifty Shades of Grey", si Todd, care a fost implicata in realizarea francizei "Austin Powers", sunt implicati in producia spectacolului de prezentare a premiilor Oscar.


Cei doi, care sunt prieteni si colegi de peste doua decenii, s-au ocupat in acest an de organizarea ceremoniei PGA Awards (Premiile Asociatiei Producatorilor Americani de Film).


De Luca a declarat pentru The Hollywood Reporter ca impreuna cu Jennifer Todd intentioneaza ca ceremonia sa fie cat mai scurta posibil, cat mai amuzanta cu putinta, sa aiba cat mai mult stil reprezentativ Hollywoodului si toti oamenii sa se simta bine, atat in sala cat si in fata televizoarelor.


In ce priveste gazda ceremoniei, cei doi au confirmat ca au deja o lista foarte lunga din care vor alege persoana potrivita, conform Agerpres, care citeaza The Hollywood Reporter.


In 2016, gazda ceremoniei a fost comedianul american Chris Rock, iar spectacolul a avut cea mai scazuta audienta in SUA in ultimii 8 ani, cu doar 34 de milioane de telespectatori.
Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies