marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oz the Great and Powerful: cei de la Disney au anuntat ca se lucreaza deja la o continuare pentru filmul de  300 de milioane de $

Moda sequelurilor la Hollywood n-a apus inca. Cei de la Disney au anuntat oficial ca vor face o continuare la Oz the Great and Powerful, care se lanseaza in acest weekend si in Romania.

Oz the Great and Powerful: cei de la Disney au anuntat ca se lucreaza deja la o continuare pentru filmul de 300 de milioane de $

 

Producatorii de la Disney au sperante foarte mari pentru Oz the Great and Powerful, care promite sa aduca un univers fascinant al celebrului Vrajitor din Oz. Filmul, cu James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz si Michelle Williams are un buget de 200 de milioane de dolari, plus 100 de milioane de dolari alocati pentru promovare,  si producatorii viseaza la un debut de 80 de milioane de dolari.


Cei de la Hollywood Reporter scriu partea a doua va fi scrisa tot de Mitchell Kapner si va continua aventurile lui James Franco in taramul magic Oz. Inca nu se stie daca starul filmului James Franco sau regizorul Sam Raimi vor reveni, insa probabil ca cei de la Disney vor incepe negocierile dupa lansarea filmului in cinematografe. Filmul este foarte popular, iar distributia a reprezentat un punct forte: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz si Michelle Williams. Mila Kunis a dezvaluit ca s-a distrat de minune, insa nu i-a placut partea in care trebuia sa stea 8 ore la machiaj pentru a se transforma in vrajitoarea cea rea.

 

 



Oz: The Great and The Powerful
este primul film 3D din cariera lui Sam Raimi. Acesta s-a pregatit intens intr-un training special la Sony pentru a invata mai multe despre tehnologia 3D. Pe langa bugetul filmului, de 200 de milioane de $,  Oz: The Great and The Powerful are un buget de 100 de milioane de $ alocat pentru campania de marketing. Cinefilii cred ca Oz: The Great and The Powerful are doua sanse: sa fie un succes mondial fenomenal ca Alice in Wonderland sau un esec catastrofal ca John Carter, tot al lui Disney, care anul trecut era declarat cel mai mare esec financiar din istoria filmului, dupa ce s-a alocat tot un buget de 300 de milioane de dolari - cam tot atat a avut si filmul incasari globale.


Noua viziune asupra celerei povesti a inceput de la scenaristul Mitchell Kapner (The Whole Nine Yards): "Am avut ideea asta acum cativa ani. Dar foarte multi erau sceptici si refuzau, pana cand cei de la Sony au fost incantati. Incepand de atunci, proiectul a fost invaluit de mister si tinut in secret o perioada. "A fost top secret. Doar sotia mea si inca doi prieteni stiau de acest proiect, dar ei mi-au jurat ca nu vor sufla nici o vorba" a spus scenarisutl Kapner pentru Hollywood Reporter.

Oz: The Great and The Powerful se va lansa in Romania pe 8 martie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies