marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) 4 accesorii potrivite pentru iubitoarele stilului casual 

Din garderoba ta nu lipsesc jeanșii, tenișii, tricourile din bumbac, cardiganele și gențile maxi, încăpătoare? Alegi întotdeauna haine lejere și confortul în detrimentul pantofilor cu toc și al rochiilor mulate?
(P) 4 accesorii potrivite pentru iubitoarele stilului casual
Dacă răspunsul este da, atunci stilul casual de definește, iar asta nu înseamnă că nu poți obține un look rafinat, care să te scoată în evidență.
 
O pereche de blugi, un tricou și pantofii sport pot crea cu succes o ținută modernă, care să întoarcă toate privirile. Pentru aceasta, e îndeajuns să alegi câteva accesorii în tendințe.
 
Iată, așadar, câteva idei de accesorii potrivite pentru tine, dacă ești o iubitoare a stilului casual și preferi hainele confortabile și lejere:
 
Eșarfa supradimensionată
Colorată, în nuanțe neutre, din diverse materiale, în funcție de vremea de afară, eșarfa este un accesoriu ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Pe lângă utilitatea sa, căci te va proteja de frig sau de vânt, eșarfa este articolul vestimentar pe care îl poți folosi pentru a da o notă aparte ținutei. Utilizeaz-o ca pată de culoare, pentru a înveseli outfitul atunci când porți o ținută all black sau în nuanțe neutre, precum bej sau gri.
O eșarfă cu imprimeu te poate scoate în evidență oricând, chiar și când porți o pereche de blugi și un tricou alb, simplu. Orientează-te spre cele din mătase în anotimpul cald și optează pentru eșarfe tip fular, din materiale călduroase, iarna. 
 
Ceasul și brățările
Colierele sau cerceii în diverse forme și culori nu sunt pentru tine? Asta nu înseamnă că nu îți poți accesoriza ținuta într-un mod șic. Există câteva variante pentru a completa look-ul casual, iar cele mai la îndemână sunt brățările și ceasul. Alege câteva modele care să fie pe placul tău din varietatea de brățări din argint pentru damă de pe metaphora.ro și poartă-le lângă un ceas cu curea simplă - îți vor oferi un aer fresh și modern, chiar dacă porți pantofi sport sau bocanci.

Geanta încăpătoare sau un rucsac
O persoană care iubește confortul va avea întotdeauna cu ea o geantă încăpătoare, numai bună de pus în ea o multitudine de obiecte, de la cosmetice, cărți, accesorii de telefon sau chei. Printre variantele ideale pentru tine sunt traistele din in sau o geantă maxi de umăr. Poți opta și pentru cele tip poștaș, considerate a fi printre cele mai comode genți. Și rucsacul este o alegere inspirată și un accesoriu modern. Ai grijă însă ca atunci când alegi geanta să ții cont de înălțimea ta, căci riști să pari disproporționată dacă ești minionă și accesorizezi ținuta cu o geantă mult prea mare.

Ochelarii de soare pentru un look modern
Vara, pentru a te proteja de razele puternice ale soarelui, iar iarna - de lumina mult prea intensă sau de vânt, ochelarii de soare nu trebuie să-ți lipsească. Optează pentru modelele care te reprezintă și îți sunt pe plac și nu te sfii să-i porți indiferent de ținuta aleasă. Ai grija ca atunci când îi cumperi să verifici dacă au filtru UV și lentile care să nu-ți obosească ochii. Ideal este să folosești unii polarizați. Cu lentile colorate sau cu rame metalice, ochelarii de soare îți vor oferi un aer la modă în orice moment al zilei. Poartă-i cu încredere și cu o atitudine pe măsură!
 
Indiferent de stilul tău și de accesoriile pe care le porți, cel mai important este ca acestea să-ți reflecte personalitatea și să te facă să te simți bine în pielea ta. Optează pentru obiecte vestimentare la modă, dar care să te reprezinte și nu uita de cel mai prețios accesoriu: zâmbetul!

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies