marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) 4 idei de cadouri pentru nuntă: Oferă-le și nu vei da greș!

Ai fost invitat la o cununie civilă, ai confirmat prezența și ți-ai pregătit ținuta. Acum rămâne o singură întrebare: ce cadou le vei oferi mirilor, în ziua cea mare? Este un subiect delicat, fiindcă trebuie să ții cont atât de ocazie, cât și de preferințele și nevoile celor doi. Să optezi pentru ceva clasic, ceva care nu poate da greș, sau să îndrăznești și să oferi ceva original și neașteptat?
(P) 4 idei de cadouri pentru nuntă: Oferă-le și nu vei da greș!
În continuare, vei găsi câteva idei perfecte de cadou pentru această ocazie, de care mirii se vor bucura, fără îndoială!

1. Un cadou cu semnificație emoțională
Cununia civilă reprezintă un moment inedit din viața celor doi, pe care nu îl vor uita niciodată. De aceea, îi poți ajuta să păstreze amintirile cu ajutorul unui cadou simbolic.
De exemplu, poți opta pentru un album foto special, o ramă deosebită sau un set de mai multe rame elegante, pentru casa celor doi. Include imagini cu ei doi din diferite perioade ale relației, de când erau adolescenți sau de când au plecat în prima vacanță împreună. Astfel, mirii vor putea rememora toată relația lor și vor aprecia, enorm, gestul tău. În plus, vor putea folosi cadoul pentru decorarea casei.

2. Un cadou practic, pentru casă
Dacă ești o persoană practică și vrei să oferi ceva de valoare, care să poată fi utilizat ani de zile, optează pentru obiecte de mobilier sau accesorii pentru apartamentul mirilor. Caută mai multe idei de cadouri pentru casă nouă și, dacă poți, află de ce au nevoie mirii. Le poți dărui obiecte electrocasnice utile, precum un espressor de cafea, un blender pentru smoothie-uri sau un grill. Acestea vor fi, cu siguranță, extrem de apreciate.
 
De asemenea, poți opta pentru covoare moderne pentru living, decorațiuni interioare pe gustul lor sau chiar un voucher la magazinul lor de mobilă preferat. În acest mod, te vei asigura că darul tău este folositor și se va transforma în ceva utilizat și prețuit zi de zi.
 
3. Un cadou sub formă de experiență
Dacă vrei să ieși din tipare și să surprinzi, cu adevărat, cuplul proaspăt căsătorit, optează pentru un cadou special. Oferă-le bilete la concertul unei trupe favorite sau o vacanță surpriză, a cărei dată va putea fi aleasă ulterior. Totodată, le poți oferi și bilete la o piesă de teatru cu semnificație pentru ei sau tichete pentru un parc de distracții. Dacă mirii sunt deschiși la experiențe și sporturi extreme, le poți face cadou un salt cu parașuta sau o plimbare cu balonul. Cu siguranță, va fi un dar ...la înălțime!
 
4.  Un kit de relaxare post-nuntă
După evenimentul grandios, cei doi miri vor dori, cu siguranță, să se retragă în liniște și să se relaxeze. Deși e un moment deosebit de frumos, nunta provoacă și o cantitate semnificativă de emoții, stres sau chiar anxietate. Luând în calcul acest lucru, un kit de relaxare poate fi o idee genială. Ai nevoie de două halate pufoase sau satinate, personalizate cu numele lor, două perechi de papuci chic și un set de prosoape fine. Mai pune un ulei de masaj de calitate, loțiuni hidratante, un set de lumânări parfumate și uleiuri esențiale, și gata! Au un SPA la ei acasă. Dacă te simți inspirat sau știi un SPA bun, cumpără-le direct două invitații la un centru de relaxare sau o ședință de masaj pentru cupluri.
 
Pune totul într-o cutie elegantă și scrie-le mirilor o scrisoare simplă, în care îi inviți să se relaxeze și îi feliciți pentru eveniment. Faptul că te-ai gândit la starea lor de spirit și le-ai oferit un prilej de a petrece timp excelent împreună îi va impresiona, în mod clar, pe cei doi însurăței.
 
Acestea fiind spuse, orice variantă ai alege, ia în calcul, întotdeauna, nevoile și preferințele celor care te-au invitat la nuntă, dar nu ezita nici să îi surprinzi cu un dar original!

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies