marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Amenajarea unui spațiu pentru divertisment la tine acasă - 4 soluții practice

Dacă ți-ai propus să nu mai cheltui prea mulți bani pentru fiecare ieșire cu prietenii în spații de divertisment, ar trebui să știi că poți investi acei bani chiar în propria casă, pentru a-ți crea propriul spațiu dedicat bunei dispoziții. 
(P) Amenajarea unui spațiu pentru divertisment la tine acasă - 4 soluții practice
Pentru a-ți ușura munca în ceea ce privește documentarea, discutăm în cele ce urmează despre câteva dintre soluțiile pe care le ai la îndemână pentru a face acest lucru.

Crează o zonă de cinema

Dacă vrei să urmărești împreună cu prietenii un film sau emisiunea favorită însă zgomotul ambiental este o problemă, atunci tot ceea ce va trebui să faci este să izolezi foarte bine camera. Pentru aceasta vei avea nevoie de materiale de calitate, cu densitate mare precum sunt placile de rigips. Acestea se montează cu ușurință și nu necesită personali calificat, drept pentru care te vei putea ocupa chiar tu de lucrări. 

Va fi nevoie de o pregătire a suprafețelor, în sensul reparării fisurilor, a golurilor și a dăunătorilor, iar pentru aceasta vei avea nevoie de un mortar de reparații, de o mistrie și de un șpaclu. Mai apoi, vei putea monta plăcile de rigips, folosind un adeziv de calitate. Ai grijă ca la joncțiunea plăcilor să izolezi foarte bine zonele, pentru a te asigura că izolarea este continuă, fără rosturi.
 
Instalează un sistem audio

Dacă vrei să creezi o sală de cinema sau un spațiu pentru petreceri, atunci un sistem audio este cu adevărat necesar. Așadar, după ce ai izolat spațiul ia în calcul și achiziționarea unui sistem audio care să redea foarte bine sunetele, astfel încât să te poți simți la tine acasă exact ca la cinematograf sau în club. 
Sistemul audio nu trebuie să fie neapărat de mari dimensiuni, ci poți opta de asemenea pentru sisteme cu elemente care se dispun în anumite zone ale camerei astfel încât efectul să fie unul surround. 
 
Amenajează o terasă afară

Dacă vrei să îți petreci timpul în natură, la aer liber, nu va mai trebui să cauți loc la terasele din oraș. Pur și simplu îți vei putea realiza singur o terasă în grădina ta, folosind câteva elemente foarte utile.
 
Mobilier de grădină

Pentru a amenaja o terasă exterioară vei avea nevoie de mobilier de calitate, iar singura variantă care să reziste foarte bine la exterior este mobilierul din ratan. Mobilierul de exterior este rezistent la variații de temperatură, dar și la intemperii, se curăță cu ușurință cu ajutorul unui furtun cu presiune și este deosebit de estetic, potrivindu-se perfect în cadrul naturii. Poți opta pentru mese și scaune, pentru bănci sau poți să cauți canapele speciale pentru exterior care să te ajute să te bucuri de confort.
 
Baldachine și hamace

O metodă modernă de a decora grădina este aceea de a instala baldachine și hamace, în care să te poți relaxa în voie în grădina ta. Acestea pot avea costuri destul de ridicate, însă te vei putea bucura de un confort deosebit atunci când vei organiza petreceri și vei găzdui evenimente de divertisment la tine acasă.

Iluminează casa eficient

Pentru a te bucura de o adevărată experiență de divertisment chiar la tine acasă poți încerca să folosești efecte de lumini. Instalează sisteme de iluminat deosebite, cum ar fi variatoarele sau aplicele de perete. Încearcă să folosești o lumină difuză, pentru a crea și un efect specific de intimitate. 
 
Cu puține investiții, dar cu un maxim de creativitate, poți să faci din propria casă un spațiu destinat divertismentului. Cu siguranță acest lucru va fi unul cu adevărat benefic pentru confortul tău și în plus te va ajuta să le oferi și celor dragi o experiență de neuitat chiar la tine acasă. 

Sursa foto: unsplash.com



Modifică setările cookies