marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Argint sau aur? Ce bijuterii alegi în funcție de stilul vestimentar

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptăm, bijuteriile ne ajută să punem în evidență orice outfit. Indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptăm, bijuteriile ne ajută să punem în evidență orice outfit.
(P) Argint sau aur? Ce bijuterii alegi în funcție de stilul vestimentar
Cu siguranță că și tu te-ai întrebat, cel puțin o dată, cum poți purta aurul și argintul în cele mai șic combinații, astfel încât să te avantajeze. Te-ai putea orienta către bijuterii din argint simple, pe care să le porți într-o ținută casual. Pe de altă parte, este important să știi că accesoriile din aur se potrivesc de minune la ținutele elegante, de seară. Află cum alegi bijuteriile în funcție de stilul vestimentar, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine.
 

Bijuteriile ideale pentru stilul vestimentar casual

 
O ținută casual poate fi formată dintr-o pereche de jeanși, o bluză simplă și o pereche de pantofi sau teniși. Alte piese vestimentare pe care le poți alege sunt rochiile de vară, bluzele pe gât, tricourile sau pantalonii care nu se șifonează ușor. Simplu spus, o ținută casual reprezintă o ținută relaxată, informală, care poate fi purtată în oraș, la școală sau în timpul unei plimbări în parc. Pentru aceste tipuri de ținute, sunt indicate bijuteriile din argint, care să nu fie foarte încărcate sau colorate. Astfel, lasă deoparte cerceii de tip candelabru, pandantivele mari sau brățările masive și îndreaptă-te către modelele delicate. La fel de ușor poți opta și pentru cerceii cu șurub, fără model, care se potrivesc oricărei ținute casual.
 

Bijuteriile ideale pentru stilul vestimentar elegant

 
Un stil vestimentar elegant include rochiile de seară, fustele din materiale prețioase sau costumele de inspirație masculină. Pentru aceste ținute, deși poți purta și bijuterii elegante din argint, este indicat să te îndrepți către bijuterii din aur galben, ideale în special în timpul zilei. De pildă, atunci când porți o bluză cu decolteu în V, o poți asorta cu un lănțișor subțire din aur, care să-ți pună în evidență linia decolteului. În schimb, dacă îți dorești să fii mai îndrăzneață, poți combina un lănțișor sau o brățară din aur cu o rochie vaporoasă, de vară. Inelele din aur trebuie să fie subțiri, iar pe acestea le poți asorta cu o bluză cu mâneci bufante și o fustă creion.
 

Bijuteriile ideale pentru stilul vestimentar business

 
Stilul vestimentar business se referă la ținute formale, pe care le poți alege atât pentru zi, cât și pentru seară. În această situație, poți accesoriza outfiturile cu bijuterii din aur, care oferă noblețe și eleganță, sau cu bijuterii din argint, fine și fără modele complicate. Vei reuși să obții un look profesionist, care să atragă, totuși, atenția tuturor. Pentru o ținută business de seară, nu alege mai mult de trei accesorii din aur sau argint, pentru a nu oferi senzația de opulență.
 

Bijuteriile ideale pentru stilul vestimentar nonconformist

 
Cu ajutorul accesoriilor din aur sau argint, poți pune în evidență un stil vestimentar nonconformist. De aceea, evidențiază zona gâtului, a mâinilor și a picioarelor, fără teama că vei exagera. Pune accent pe zona gâtului prin folosirea colierelor și a cerceilor, care oferă un plus de eleganță și coafurii, și evidențiază croiala rochiei sau a bluzei pe care o porți. Zona mâinilor poate fi pusă în evidență de inele, ceasuri sau brățări simple, în funcție de materialele preferate. Nu ezita să alegi nici brățările de picior, care îți vor evidenția gleznele. În ceea ce privește persoanele nonconformiste, acestea aleg să combine bijuteriile din argint cu cele din aur, indiferent dacă vorbim despre brățări, cercei, inele sau coliere.
 

Bijuteriile ideale pentru stilul vestimentar sport

 
Un stil vestimentar sport impune renunțarea la bijuteriile opulente, optând pentru o singură piesă, ușor de purtat. Pentru că femeile care adoptă un stil vestimentar sport sunt întotdeauna active, vor căuta ca accesoriile pe care le poartă să fie funcționale. Astfel, acestea aleg cercei mici, din aur sau argint, care să nu se agațe în păr, sau inele foarte simple, care nu se agață de haine. Cu toate acestea, stilul vestimentar sport poate include și modele de bijuterii prețioase, cu pietre mici și strălucitoare, care să evidențieze latura feminină.
 
Tu cum obișnuiești să porți aurul și argintul, în funcție de stilul vestimentar care te caracterizează?

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies