marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Bucură-te de o sobă pe peleți cu garanția calității și inovației italiene

(P) Bucură-te de o sobă pe peleți cu garanția calității și inovației italiene
 
În cazul în care îți dorești o alternativă de încălzire de calitate premium și randament superior, acasă ori la terasa restaurantului sau cafenelei tale, pentru sezonul rece din acest an, specialiștii de la PEFOC vă propun un nou trend pe piața termicelor, reprezentat de un concept inovativ de semineu pe peleti și sobe pe peleți, importate din Italia de la producători cu renume european și experiență în domeniu, demonstrate de-a lungul anilor și a miilor de clienți satisfăcuți de aportul de căldură foarte eficient, raportat la consum.
 
În acest articol ne vom concentra atenția către Gama Giada, reprezentată de către cele mai apreciate și vândute sobe pe peleți din portofoliul de soluții destinate încălzirii alternative, sub brandul PEFOC. Popularitatea lor printre clienții noștri se datorează atât accesibilității ca preț, a dotărilor de ultimă generație, cât și a designului modern, rectangular cu forme rotunjite frontal, menite să le confere o imagine contemporană, dar și elegantă în același timp. 
 
Disponibile în 3 scheme cromatice (alb, negru și roșu) sobele de producție italiană Giada, oferă căldura necesară printr-un sistem eficient de ventilare al aerului din încăperea unde sunt amplasate, dezvoltând un proces de ardere ecologică, încadrându-le cu ușurință în clasa economică de consum energetic de tip A+. Astfel, acest model de sobă pe peleți se poate lăuda cu un consum redus de combustibil, dar și cu un randament sporit (90% -  asemănător unei centrale termice standard), fiind mult mai facil de întreținut decât un semineu pe lemne clasic, grație arderii curate a peleților speciali.
 
Pe lângă rolul funcțional și randamentul superior, aceste sobe se bucură și de un design deosebit, încadrându-se cu mult bun gust și simț estetic, în aproape toate poveștile de amenajare: clasic, modern, vintage sau elegant devenind astfel o soluție versatilă de încălzire pentru sedii de firmă, locuințe moderne, case de vacanță sau cabana din mijlocul naturii. Cu o greutate extrem de scăzută (aproximativ 50 de kg) soba italiană Giada este capabilă să încălzească un spațiu cu volumul de până la 200 metri cubi. Datorită aspectului compact, soba se montează cu ușurință în aproape orice tip de spațiu interior și poate fi racordată la orice tip de coș de fum (ceramic, izolat sau chiar zidit).
 
Certificate în Italia, sobele din gama Giada sunt supuse periodic unor teste și verificări riguroase, pentru a răspunde celor mai înalte standarde și cerințe din domeniu la nivel european, dovadă stând cele 5 stele obținute la capitolul siguranța și funcționalitate cu grijă la mediu și sănătatea celor din jur.

Și pentru că vorbeam despre inovație, aceste sobe de tip șemineu, emană aer cald în încăpere, asemenea unor radiatoare performante și user-friendly, datorită afisajului digital și a modului automat de control și reglaj de la distanță, prin WI-FI. Grație acestei tehnologii de ultimă generație, vei avea la dispoziție o opțiune modernă și confortabilă de a seta nivelul dorit de căldură și multe altele, cu ajutorul unei aplicații de telefon care se poate instala chiar și după ce soba este deja funcțională.

 
În oferta profesioniștilor de la PEFOC sunt disponibile și alte modele de sobe și seminee de calitate superioară care funcționează pe bază de peleți, croite special pentru fiecare buzunar (gamele Karen, Adele&Alina sau modelul Primo15), dar și focare sau șeminee pe lemne, gaz și electrice.

Pe lângă asistență profesională și cele mai utile sfaturi, pe site-ul oficial pefoc.ro găsești inclusiv accesoriile / tubulatura necesare evacuării (coturi, reducții, flanșe, adaptoare, burlane peleți), toate acestea beneficiind de garanția calității. Și pentru că PEFOC se bucură de o rețea vastă de parteneri întinsă pe întreg teritoriul României, transportul până la tine este asigurat, indiferent unde te-ai afla în țară. 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies