marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Care sunt principalele calități ale unei firme profesioniste de servicii funerare?

Spre deosebire de alte business-uri, casele de servicii funerare nu se regăsesc aproape niciodată în situația de a da faliment. Acest lucru se întâmplă dintr-un motiv foarte logic, chiar dacă poate părea puțin cinic: întotdeauna va fi nevoie de pompe funebre, întrucât moartea este un fenomen implacabil, la care cu toții asistăm de câteva ori în viață.
(P) Care sunt principalele calități ale unei firme profesioniste de servicii funerare?

Cu toate acestea, toți oamenii își doresc să facă alegerea ideală atunci când optează pentru un anumit produs sau serviciu, cu atât mai mult cu cât vorbim despre servicii funerare. Odată ce veți fi pus în fața unei astfel de tragedii, petrecută cu un membru al familiei sau prieten apropiat, nu veți avea nici timpul, nici dispoziția necesare pentru a face o selecție corespunzătoare.

Din acest motiv, în rândurile ce urmează, vă prezentăm criteriile prin care să identificați rapid o firmă profesionistă. Pentru exemplificare, am ales Casa Bucur, al cărei site este funerarii-bucuresti.ro, deoarece întrunește toate calitățile enumerate mai jos și o recomandă experiența îndelungată pe această piață.

1. Să aibă program NON STOP. Este de la sine înțeles că o firmă serioasă de servicii funerare trebuie să activeze 24 de ore din 24, 7 zile din 7, întrucât decesul poate surveni în orice moment. 

În ciuda emoțiilor puternice pe care le veți simți în acele clipe, cel mai important este să apelați imediat casa de pompe funebre, pentru ca aceasta să poată demara acțiunile specifice cât mai repede. 

Promptitudinea este un factor crucial în special pe perioada verii, când temperaturile ridicate vor determina deteriorarea trupului neînsuflețit, în lipsa îmbălsămării în câteva ore de la producerea decesului.

2. Să ofere servicii funerare complete. Casa Bucur se remarcă în fața competitorilor prin faptul că își degrevează clienții de toate sarcinile, fie ele organizatorice sau birocratice, pentru ca aceștia să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important. Ne referim aici la petrecerea timpului alături de rudele și prietenii îndurerați și gestionarea cât mai eficientă a durerii și sentimentelor contradictorii din această perioadă.

Ce oferă, mai exact, această casa de pompe funebre? În primul rând, servicii de îmbălsămare / tanatopraxie, transport decedați, înhumare / incinerare, dar și repatriere (în cazul în care decesul s-a produs în afara țării) și consultanță funerară predeces (pentru rudele pacienților aflați în stadiu terminal). 

Totodată, Casa Bucur oferă numeroase produse funerare: sicrie și capace frigorifice, pachete pentru pomană și parastas, coroane și jerbe, dar și monumente funerare.

3. Să ofere informații utile. Pe lângă produse și servicii funerare, Casa Bucur pune la dispoziția clienților săi și numeroase informații utile. Este important ca, înaintea sau în momentul producerii unei tragedii, să le regăsiți pe toate acestea într-un singur loc. Mai exact, vorbim despre:

- Legea funerară completă;

- informații despre ajutorul de înmormântare / deces, documentația preliminară necesară înhumării, plata pensiei neîncasate a pensionarului decedat, despăgubirile în caz de deces prin accident de muncă;

- lista bisericilor din București;

- lista cimitirelor din București.

Prin urmare, în momentul în care treceți printr-o astfel de grea încercare, veți ști cum să alegeți o casă de pompe funebre care să preia toată responsabilitatea pe umerii săi și să vă garanteze o ceremonie de rămas bun organizată în cele mai mici detalii.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies