marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Ce este mai important: calitatea sau prețul unui ceas de fitness?

Tehnologia modernă face ca activitățile fizice preferate de fiecare dintre noi să se desfășoare mai sigur și mai plăcut. Ceasurile și brățările de fitness se încadrează în această categorie. Aceste device-uri se află în competiție directă cu smartphone-urile, care pot fi și ele utilizate pentru monitorizarea performanțelor din timpul antrenamentelor și, în general, pentru a ne motiva să avem un stil de viață mai sănătos. 
(P) Ce este mai important: calitatea sau prețul unui ceas de fitness?
Totuși, pentru mai multă precizie și pentru un plus de confort recomandăm dispozitivele special create pentru activitățile fizice, mai ales că în mediul online găsești super prețuri la ceasurile de fitness

Calitatea sau prețul? Care este criteriul decisiv în alegerea unui ceas pentru sport 
 
Dacă ești în căutarea unui ceas de fitness, trebuie să știi că în acest caz prețul reflectă gradul de calitate al produsului. Piața oferă diversitate în această industrie, însă ține cont de faptul că un ceas mai ieftin nu este la fel de rezistent și nu include decât dotările minimale. 
Pe de altă parte, investind într-un ceas de calitate superioară, te vei bucura de un prieten de antrenament pentru o durată mai mare de timp și vei putea măsura -chiar și în timp real - acei indici care te interesează când faci mișcare.

Cum stabilești bugetul pentru achiziția unui ceas pentru sport 
 
Iată ce trebuie să decizi înainte de a stabili un buget pentru ceasul tău de fitness:
  • Cât de mulți parametri vrei să măsori? Care sunt aceștia?
  • Cât de mult vrei să te țină bateria? 
  • Îți dorești măsurători precise, sau doar orientative?
  • Vrei o brățară de fitness sau un smartwatch?
  • Preferi să fii complet deconectat de la rutina zilnică atunci când te antrenezi sau îți dorești un model de ceas care să poată prelua apelurile, sms-urile și mail-urile de pe telefonul mobil?
 
Ce înseamnă un ceas fitness de calitate?
 
Varietatea de produse disponibile pe piață poate face dificilă alegerea unui ceas fitness. De aceea, pentru a te asigura că ai optat pentru un device de calitate, ia în calcul următoarele criterii:
 
  • Funcționalitățile pe care le oferă. Un ceas fitness de calitate va avea următoarele funcții (sau mare parte dintre ele) și va înregistra date despre: numărul pașilor făcuți, numărul caloriilor arse, numărul etajelor urcate, durata activităților fizice, barometru, GPS, busolă, numărul și ritmul bătăilor inimii, sleep tracker, monitorizarea tempoului per kilometru etc.
  • Rezistența la apă, o facilitate foarte utilă dacă plănuiești să îl porți atunci când înoți sau atunci când faci duș. 
  • Tehnologia touch screen-ul, o caracteristică din ce în ce mai utilizată de marile branduri de ceasuri sport. 
  • Durata de viață a bateriei este un detaliu important când alegi un ceas pentru fitness. În special în cazul în care călătorești mult și nu ai timp să îl încarci, îți recomandăm să selectezi un model care are o autonomie mare a bateriei. 
  • Mărimea curelei și alte aspecte care țin de designul funcțional al ceasului este și ea importantă. 
 
Deși prețul este un criteriu esențial pentru achiziția unui dispozitiv de genul ceasurilor de fitness, recomandarea noastră este să găsești cel mai bun raport dintre calitate și cost, deoarece satisfacția pe care ți-o oferă folosirea unui smartwatch pentru sport profesional este incomparabilă!


Modifică setările cookies