marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?

Nu doar diamantele sunt prietene bune ale femeilor, ci și pantofii cu toc! Aceste accesorii absolut uimitoare fac minuni pentru postura ta și adaugă o notă de eleganță și sexappeal oricărei ținute. În plus, te fac să te simți mai încrezătoare în tine de fiecare dată când pășești încălțată cu ei, nu-i așa?
(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?
Ei bine, trebuie să recunoaștem: iubim pantofii stiletto, oricât de inconfortabili i-am considera uneori! Însă, cum îți stilizezi ținuta pornind de la o pereche de pantofi cu toc ascuțit? Descoperă sfaturile noastre și află cu ce se poartă acest stil de pantofi...
 
În combinații clasice 
 
Dacă te întrebi ce înseamnă să porți pantofii stiletto în maniera clasică trebuie să știi că aceștia au devenit elemente iconice pentru ținutele de petrecere și pentru cele foarte formale, în generale. Acest tip de încălțăminte sunt vedetele evenimentelor speciale, cum ar fi nunțile sau alte astfel de ocazii. De fapt, pantofii stiletto sunt îndrăgiți, deopotrivă, de mirese și de domnișoarele de onoare!
 
Totodată, designul delicat al tocului stiletto face ca pantofii cu aceeași denumire să fie ideali pentru a completa ținutele formale, indiferent că este vorba despre o rochie în linii simple sau despre un costum din două piese.
 
La birou 
 
Da, într-adevăr, modelul stiletto nu a fost întodeauna cea bună alegere pentru ținuta de birou, însă vremurile se schimbă. Și, chiar dacă tocurile tip bloc oferă un plus de susținere și sunt mai rezistente la uzură, acestea nu sunt argumente destul de solide pentru a renunța la pantofii stiletto atunci când mergi la job. O pereche de pantofi cu tocul subțire va arăta minunat în asociere cu o fusta creion sau cu o rochie cu pliuri. 
 
Inclusiv pantalonii țigaretă clasici, pe care îi întâlnim deseori în ținutele în stil office capată o notă de rafinament atunci când sunt purtați cu pantofi stiletto. Sfatul nostru este ca, pentru job, să mizezi pe pantofii în nuanțe neutre, cum ar fi negrul sau bejul. Vișiniul este o altă nuanță pe care o poți încerca la birou, la fel ca și bleumarinul. Știm, pantofii stiletto roșii sunt extrem de senzuali, dar trebuie să îi păstrezi pentru alte ocazii!
 
În oraș
 
Pantofii cu toc înalt și-au depășit de mult condiția de încălțăminte de ocazie. Astfel, din ce în ce mai multe femei aleg să îi poarte în ținute de stradă, în combinații care mai de care mai uimitoare. O pereche de pantofi stiletto, asortați cu o fustă din denim și un tricou te va ajuta să obții o ținută deosebită atunci când mergi la o cafea cu fetele sau când vrei să te relaxezi la o sesiune de cumpărături în mall. 
 
Stilul trebuie să fie accesibil oricui, așadar dacă ai un buget limitat pentru investiții în garderoba proprie, poți comanda online stiletto ieftini, dar de bună calitate. Asigură-te că optezi pentru măsura care ți se potrivește, ba chiar mai mult decât atât, poartă pantofii noi prin casă înainte de a ieși cu ei în oraș. Astfel, te vei bucura de confort sporit, deoarece pantofii se vor lărgi ușor, mulându-se după forma picioarelor tale.


Modifică setările cookies