Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Cu ce tratam durerile de spate? Cu programe de masaj și funcțiile fotoliilor de masaj de la Masatto

Durerile de spate - sunt cele care te împiedică să ai un început de zi plăcut. Sunt cele care îți strică buna dispoziție. Concret, este una din cele mai comune afecțiuni în rândul adulților. Unele mai persistente și mai intense ca altele, în unele cazuri durerile de acest gen dispar de la sine. Apar însă subit, dacă nu iei măsuri.
(P) Cu ce tratam durerile de spate? Cu programe de masaj și funcțiile fotoliilor de masaj de la Masatto
Durerile de spate sunt egale cu o calitate a vieții mai scăzută, cu performanță scăzută în muncă. Au toate șansele să devină cronice și să își pună amprenta tot mai mult asupra ritmului vieții și a stării de bine. Cum ar fi însă, ca în fiecare zi din săptămână să fii la capacitate maximă? Terapia prin masajele profunde și precise realizate în fotoliu masaj nou de la Masatto sunt o soluție.

Începi lunea cu energie, termini săptămâna de muncă extenuat

Ne regăsim cu toții în acest scenariu. Este desigur un curs firesc al oricărei săptămâni. Timpul de odihnă pare că nu este de ajuns și în plus efectele stresului sunt cele care amplifică dispoziția nu tocmai bună. În timp ce te gândești la sute de variante care să îți echilibreze această stare, ține cont de faptul că masajele pot fi eficiente. Ba mai mult decât atât, ai nevoie de un program de masaj ce îl poți seta oricât de scurt sau intens îți dorești.
 
Masajele repetate zilnic te ajută să reduci tensiunea din mușchi, să scapi de contracturi. Te vei simți mai bine, mai liniștit și mai ales parcă mai ușor. Chiar și cei cu dureri cronice simt ameliorare a durerilor după ședințele de masaj. 
Cum te ajută masajele în terapia durerilor de spate
 
Masaj cu role - unele fotolii au sistemul 3D sau chiar 4D de masare cu role. De altfel Divina spre exemplu este unic prin sistemul 4D pentru spate pe care îl include. Asta înseamnă un masaj profund, precis și intens.
 
Scanarea corporală - o tehnologie inteligentă care scanează corpul celui care ocupă fotoliul de masaj va permite ca rolele din dotare să ajusteze zonele în care își aplică mișcările, pentru a acționa asupra spatelui și nu numai, cu precizie.
 
Sistemul Zero Gravity - cel care poziționează corpul în unghiul perfect; altfel spus, alungește corpul, nu mai există presiune asupra coloanei, iar efectele masajelor vor fi mai bine ca oricând resimțite.
 
În funcţie de tipul de fotoliu ales, există programe terapeutice de genul: light stretch - întindere uşoară, morning buzz - înviorare de dimineaţă, îngrijire blândă, cu acţiune asupra zonei cervicale şi umeri sau Shiatsu intens. Acestea sunt doar o mică parte din demonstrația faptului că tehnologia din spatele fotoliilor by Masatto este una complexă. Cu până la 10 programe complexe, unele automate dar care se pot ajusta după preferințe, ca durată, intensitate, tip de tehnică aplicată, fotoliile de la Masatto înseamnă terapeut profesional disponibil nonstop pentru tine, în intimitatea casei. Înseamnă să rupi dependența de maseur, de programul acestuia și de sute de alte detalii, contexte care îți îngreunează planificarea ședințelor de masaj.
 
Alege să te pui pe primul loc, să pui mai presus de orice starea ta de bine. Durerile de spate își cunosc inamicul în tehnicile de masaj variate pe care orice fotoliu de la Masatto le poate aplica cu rapiditate și precizie. Consultă un consilier Masatto și alege fotoliul tău favorit! 
Contact: +40 756 478 789 contact@masatto.ro 
Showroom București: Erou Iancu Nicolae, nr.97 


Modifică setările cookies