marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Fii elegantă ca un star de cinema! Ţinute inedite, cu un buget accesibil

Ţi se întâmplă uneori să fii în pană de idei şi să nu ai deloc inspiraţie în alegerea unui outfit? De multe ori, vedetele de la Hollywood pot fi cea mai bună sursă de inspiraţie, iar cu puţin ajutor din partea noastră, poţi să te îmbraci şi tu la fel ca starurile tale preferate, însă cu un buget mult mai accesibil. Iată câteva idei de ţinute cool, care te vor ajuta să ieşi din tipare şi să atragi privirile tuturor.
(P) Fii elegantă ca un star de cinema! Ţinute inedite, cu un buget accesibil
Foto: Shutterstock
 
Alege piese vestimentare în aceeași culoare

Stilul monocromatic a început să fie la modă în ultimii ani, mai ales pe covorul roșu de la Hollywood. Din ce în ce mai multe vedete preferă să își facă apariția la evenimente, alegând să poarte piese vestimentare în aceeași nuanță. Spre exemplu, Victoria Beckham apare adesea purtând ținute formate doar din elemente de culoare neagră. În schimb, Priyanka Chopra și Katie Holmes preferă outfiturile monocromatice în nuanțe mai stridente, cum ar fi roz intens, roșu sau oranj.
 
Little Black Dress, soluția perfectă în orice situație

Rochia neagră scurtă poate fi alegerea perfectă pentru o mulțime de ocazii. Fie că participi la un eveniment important, mergi în club alături de prieteni sau iei cina în oraș, această piesă vestimentară este potrivită pentru orice situație. 
 
În plus, poți scoate din anonimat această ținută, alegând o pereche colorată de pantofi, așa cum poartă adesea surorile Kardashian. Acum găsești încălțăminte de damă pentru orice sezon, la prețuri accesibile, prin urmare ai de unde să cumperi o pereche potrivită de pantofi pentru ținuta ta.
 
Joacă-te cu imprimeurile

Dacă vrei să îţi pui în valoare formele, hainele cu imprimeuri sunt soluţia perfectă, mai ales dacă ştii cum să le asortezi. Atunci când alegi o piesă cu imprimeu este indicat să construiești întreaga ţinută în jurul acestei piese, pentru a o pune în valoare. 
 
Astfel, hainele cu imprimeu floral, buline sau dungi merg cel mai bine atunci când sunt combinate cu haine şi accesorii în culori neutre, cum ar fi crem, bej, alb sau negru. Spre exemplu, poţi asorta bluzele cu imprimeu cu fuste creion sau cu pantaloni capri, aşa cum face Jessica Alba, sau poţi alege pantaloni cu imprimeu, pe care îi poţi îmbrăca alături de o cămaşă simplă, aşa cum face Rihanna. De asemenea, pentru o apariţie sexy, poţi opta pentru o rochie animal print, care îţi va pune în valoare formele şi te va face să străluceşti ca un star de cinema.

Alege haine cu pene

Poate că o rochie cu pene te va duce cu gândul la un film vechi sau la un look vintage, însă în ultima perioadă vedetele de la Hollywood îşi fac mereu apariţia pe covorul roşu purtând creaţii cu pene. Kylie Jenner şi Hailey Bieber sunt doar două dintre vedetele care adoră rochiile cu pene, aşa că te poţi inspira din stilul lor, dacă îţi doreşti să porţi o astfel de rochie la o petrecere.

Poartă o salopetă sexy

Salopeta este o piesă vestimentară mereu în trend, însă trebuie să te asiguri că alegi modelul potrivit, care să îţi avantajeze silueta. Pentru petreceri şi evenimente de gală poţi alege o salopetă elegantă, cu pantaloni evazaţi şi cu un decolteu adânc, aşa cum poartă adesea Halle Berry sau Blake Lively. Iar dacă vrei să îţi pui talia în evidenţă, poţi accesoriza salopeta aleasă cu o curea mai lată sau cu una mai subţire şi strălucitoare.

Include denim în ținutele tale

Dacă vrei să ieși din anonimat și să arăți ca o vedetă de la Hollywood, te poți inspira din stilul Rihannei. Celebra artistă știe să combine orice pereche de jeanși cu pantofi stiletto și jachete supradimensionate sau cu o cămașă oversized. Iar dacă alegi să porți o ținută completă din denim, ar trebui să eviți accesoriile din acest material. Spre exemplu, poți alege o salopetă din denim, pe care o poți accesoriza cu o geantă roșie sau galbenă  și cu sandale colorate.
 
Aşadar, urmând sfaturile pe care ţi le-am oferit, te vei putea îmbrăca la fel ca starurile de cinema. Alege materialele şi accesoriile potrivite şi inspiră-te din stilul celebrităţilor pe care le admiri, iar la final, te vei putea bucura de un outfit inedit.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies