marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Isoterm,  firmă specializată în aplicarea izolațiilor cu spumă poliuretanică

Gospodarule, dacă vrei să trăiești iarna ca belferul și vara plutind într-o răcoare plăcută, îngrijește-te mai întâi de izolațiile de la casă și fă-o cât mai curând; nu lăsa pe mâine șansa de a obține confortul termic după care tânjesc toți, cu mic cu mare, la munte ori la mare.
(P) Isoterm, firmă specializată în aplicarea izolațiilor cu spumă poliuretanică
Izolațiile din spumă poliuretanică, invenția de care știu puțini
 
Unii exagerează cu consumul de lemne, brichete sau gaz. Alții exagerează cu mărimea centralei sau a sobei ori a șemineului. Ei îndură o bătaie de cap foarte mare și un cost de îi ustură. Tu te poți feri de asemenea probleme prin aplicarea mai cu cap a unei izolații mai bune.
 
Nici după două decade de când a fost folosită pentru prima dată în România, spuma poliuretanică nu este cunoscută de toată lumea și nici folosită la prea multe gospodării, deși e considerată un material izolator fiabil, performant, și scutit de dezavantajele vatei minerale sau a polistirenului.
 
Două substanțe se amestecă între ele într-un anumit fel, iar spuma obținută se pulverizează cu un aparat cu un anumit meșteșug implicat, adică la o anumită temperatură și într-un unghi anume. Dacă atâta lucru este caznă pentru unii înseamnă că aceia nu știu că pot chema profesioniști să aplice spuma izolatoare cu ușurință pe pereți și alte suprafețe, în colțuri și peste tot pe unde trebuie.


Este suficient să reții un singur lucru legat de confortul casei
 
În vestul bătrânului nostru continent, în Occident, adică, sunt multe case de cărămidă neizolate – mai ales în Marea Britanie, forma exterioară contează mai mult decât să stai la căldurică toamna și iarna și să nu simți rece nici pe la picioare, nici pe la urechi. Și cum acolo, vremea mohorâtă e lege, tot lege ar trebui să fie și să îți izolezi bine casa.
 
Poate că ei sunt feriți de Gerul Bobotezei (care mai lipsește și de pe la noi, dar se întoarce până la urmă), dar românii îl cunosc și se păzesc de el așa cum trebuie, sacrificând la nevoie aspectul acela rustic ce încântă orășenii și turiștii peste măsură.
 
Să nu ai mai cald în casa mare și mai frig în dormitor, nici 12 grade pe holuri și 20 în camere. Să trăiești într-un cămin fără pereți reci de care să te ferești ca un apucat, și care să îți facă igrasie. Vrei să scapi de ramele pentru izolații și de tăiatul bucăților de materiale izolatoare care produc pulberi și gaz nociv în timp?
 
Poți alege izolații spumă poliuretanică pentru că rezistă la acționări mecanice, la diferite temperaturi, la foc, creează un strat de aceeași grosime și pe fiecare centimetru de suprafață. Intră în fiecare crăpătură pe la astereală, în fiecare colț unde nu ajunge o vată minerală nici îndesată cu bățul de chibrit.

E boierie să stai într-o casă izolată corect! Meserie și confort
 
Cei de la oraș, înghesuiți la bloc făcut din plăci de beton, habar nu au de cum simți pe piele confortul termic obținut în primul rând cu izolații corespunzătoare ale casei efectuate și aplicate de specialiștii de la Isoterm
 
Controlul umezelii se face prin izolarea corectă, iar dacă vrei să știi de unde să faci rost de spumă poliuretanică și cum să o aplici corect, pune mâna și sună-i pe cei de la Isoterm și ai terminat bâlciul.
 
Specialiștii lor vin echipați bine, cu aparatul pregătit, își planifică pașii și în câteva ore pulverizează direct și peste tot izolația care se întărește rapid și se usucă și rămâne așa chiar și o viață de om. Trai de boier, nu alta!

Galerie foto


Modifică setările cookies