marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Last Blood 2019, un altfel de Rambo

Apreciat de unii, criticat de alții, ultimul film din celebra franciză Rambo, Last Blood, ne prezintă un alt fel de erou, iar vârsta - 73 de ani are Sylvester Stallone în prezent - nu este singura diferență față de precedentele realizări, bravul și nedreptățitul soldat din primele părți fiind înlocuit, potrivit unui material publicat de cei de la libertatea.ro, cu un bătrân care ucide, de această dată, mânat de dorința de răzbunare împotriva celor în a căror cursă cade mai mult de unul singur, fără prea mari eforturi.  
(P) Last Blood 2019, un altfel de Rambo
În First Blood (1982), avem de-a face cu un veteran de război (Vietnam) care, după 7 ani de civilie, este arestat și tratat cu multă aroganță de către un șerif al unui micuț orășel. În ciuda eforturilor lui John Rambo de a evita o luptă sângeroasă, această are loc în cele din urmă, iar John ajunge la închisoare. 
 
Trei ani mai târziu, în 1985, este lansat Rambo: First Blood Part II, în care John Rambo este scos din închisoare de fostul său comandant colonelul Sam Trautman, pentru a fi trimis într-o misiune de salvare a câtorva soldați-prizonieri într-o tabără din Vietnam. În ciuda numeroaselor critici negative cu care a fost primită această a doua parte, Rambo: First Blood II a fost un adevărat blockbuster, în jur de 42 de milioane de bilete la film fiind vândute numai în Statele Unite ale Americii. Mai mult, această a doua parte este cea care a dat naștere la cele mai multe parodii, cărți, tricouri, căni, postere și jocuri video din seria Rambo. Unul din cele mai populare jocuri video inspirate din film a fost creat de compania furnizoare de conținut pentru cazino iSoftBet la finalul anului 2013. Cu un procent Return To Player de 97.02%, efecte audio de excepție și o grafică atrăgătoare, slotul Rambo poate fi jucat chiar și în România, la NetBet Casino. Pentru cei mai puțin familiarizați cu piața de gambling, să spunem că NetBet este primul site de gaming, NetBet Pariuri Sportive și poker licențiat ONJN în România până în anul 2026. 
 
Cel de-al treilea film din serie, Rambo III (1988) îl trimite pe eroul nostru în Afganistan, acolo unde este întemnițat fostul sau comandant colonelul Sam Trautman. Rambo III a fost lansat pe 25 mai 1988 și a adunat 189 de milioane de dolari la box office.
 
Intitulat simplu, Rambo, penultimul film din serie a fost realizat în 2008 și îl găsește pe John Rambo lucrând pe un vas în nordul Thailandei, departe de orice fel de războaie. Totuși, acesta acceptă în cele din urmă rugămintea unor misionari de a-i duce în taberele de refugiați, iar după aproape două săptămâni, când este anunțat de pastorul Arthur Marsh că misionarii sunt ținuți captivi în tabăra birmaneză, John pornește într-o nouă misiune de recuperare. 
 
Lansat vineri, 20 septembrie, în România, Last Blood este ceva mai violent (15+) decât precedentele realizări din franciza, însă conține și o cantitate de umor destul de consistentă, astfel că fanii lui Stallone se vor bucura din plin, încă o dată, de această ultimă întâlnire cu eroul preferat, fie el și la o vârstă destul de înaintată. 


Modifică setările cookies