marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Merită să îți faci abonament la o platformă online de streaming? 

Tot mai mulți români aleg să folosească platformele de streaming online pentru a consuma conținutul video preferat.
(P) Merită să îți faci abonament la o platformă online de streaming?
Fie că este vorba despre seriale, documentare sau filme, platformele de streaming îți pun la dispoziție o varietate foarte largă de materiale pe care le poți viziona la calitate ultra HD, dacă deții un smart TV de calitate. De altfel, pentru o experiență completă, device-urile capabile să redea la calitate maximă acest conținut sunt și ele necesare. 
 
În cazul în care dorești să îți achiziționezi un televizor capabil de așa ceva, dar nu dispui de resursele financiare necesare, poți apela la Viaconto pentru un credit rapid. Acesta poate fi returnat cu ușurință, în condiții avantajoase pentru tine și care pot fi stabilite împreună cu reprezentantul companiei, iar tu te vei putea bucura de un device performant și gata să îți ofere o experiență de streaming excelentă. Iată de ce ar trebui să te abonezi la o platformă online de streaming.
 

Televiziunile nu oferă conținut complet și la timp

 
Metoda clasică a urmăririi filmelor și serialelor pe posturile de televiziune disponibile prin cablu a devenit ușor depășită, în special din cauza faptului că posturile TV nu investesc suficient pentru a achiziționa drepturile de difuzare la zi a serialelor de top. În general, televiziunile care difuzează filme și seriale le transmit cu un decalaj enorm, față de momentul în care ele rulează în țările în care sunt produse. 
 
De asemenea, dacă ești fanul unui serial cu mai multe sezoane, este posibil să nu ai acces la toate prin intermediul unui post TV, pentru că de foarte multe ori aceste entități nu achiziționează drepturile pentru show, în integritatea sa. Platformele de streaming, în schimb, sunt în permanență updatate și chiar produc propriul conținut, astfel că vei avea acces în timp real la show-urile tale preferate.
 

Pirateria nu este o soluție

 
Site-urile care oferă, în mod gratuit, filme și seriale online sunt închise în mod continuu, pentru că activitatea pe care o desfășoară încalcă legile drepturilor de autor. De altfel, inclusiv descărcarea conținutului de acest fel este ilegală, iar prin astfel de activități nu faci decât să ignori eforturile producătorilor și munca actorilor tăi preferați. 
 
Un abonament la o platformă de streaming nu este foarte costisitor și te ferește de încălcarea legilor și a principiilor morale referitoare la artă și crearea ei. La toate acestea, se mai adaugă și faptul că, dacă alegi să descarci conținutul, șansele sunt să nu te poți bucura de el la o calitate apropiată de cea disponibilă pe platformele de streaming. 
 

Varietate bogată

 
Platformele de streaming online oferă foarte mult conținut, iar atunci când vrei să te uiți la un film sau la un serial, dar ești în lipsă de inspirație, te poți ajuta de algoritmii platformei, care îți vor recomanda show-urile potrivite, în baza istoricului tău de vizionare. Astfel, poți ajunge să descoperi conținut foarte interesant și să te bucuri de el la calitate ridicată. De asemenea, nu vei fi deranjat de reclame și vei putea să urmărești mai multe episoade fără să trebuiască să aștepți deloc. 
 

Poți să împarți abonamentul

 

Majoritatea platformelor de streaming online îți pun la dispoziție abonamente prin intermediul cărora ai acces la conținut de pe mai multe device-uri. Astfel, poți să te loghezi și de pe televizor, dar și de pe tabletă, laptop ori smartphone. De asemenea, unele servicii îți pun la dispoziție și posibilitatea de a descărca și de a urmări offline conținutul tău preferat. Vei putea să te uiți la serial și când călătorești sau mergi la serviciu, chiar de pe telefon. Totodată, ai posibilitatea să împarți abonamentul cu prietenii sau familia și să reduci astfel și din costuri. 
 
Platformele online de streaming reprezintă o alternativă foarte bună la televiziunea prin cablu, dar și la metodele ilegale de vizionare a serialelor și filmelor tale preferate, pe care le poți urmări legal, la calitate ridicată și pe mai multe device-uri. Dacă ești pasionat de astfel de conținut, cu siguranță merită să te abonezi la o platformă online de streaming. 


Modifică setările cookies