marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Redescoperă bucuria lucrurilor simple cu noile grătare de grădină economice!

Nu totul în viață este despre opulență, lux și bogăție materială, ci mai degrabă este vorba despre a trăi clipe memorabile alături de familie, prieteni sau de persoana iubită - iar acestea nici măcar nu trebuie să te coste mult!
(P) Redescoperă bucuria lucrurilor simple cu noile grătare de grădină economice!
O zi însorită, petrecută la un grătar în compania celor dragi și a preparatelor delicioase, gătite perfect, este unul dintre acele momente care nu trebuie ratate, indiferent de statutul social sau bugetul de care dispui. În acest sens, specialiștii în comercializarea și montajul profesional de seminee de la PEFOC, ne arată că viața poate fi trăită simplu și frumos apelând la soluții economice pentru preparea grătarului perfect în grădina casei tale sau în aer liber, la un picnic în natură.
 
Alege un grătar ieftin de grădină pe lemne sau cărbuni, dar foarte calitativ și rezistent!
Gama de grătare economice îți oferă produse cu raport calitate-preț neașteptat de bun. Confecționat din fier, tablă groasă din oțel sau material metalic de calitate, grătarul economic poate deveni grillul potrivit pentru tine. Colecția meșterilor sibieni cuprinde modele pe diferite dimensiuni, ideale pentru picnic sau a fi folosite în curte, în foișor sau pe terasa casei tale, toate fiind confecționate doar din materiale calitative, extrem de utile și practice.
 
Un gratar din fier tradițional nu face rabat de la calitate, fiind proiectat cu materiale premium și densitate mare, pentru a te putea bucura un timp cât mai îndelungat, de preparate gătite corect. Prepară friptura, legumele, somonul sau ceafa de porc precum un veritabil masterchef al gătitului în aer liber și bucură-te de zâmbetele pline de satisfacție ale celor care vor gusta din deliciile culinare pregătite de tine!
 
În continuare, am ales să prezentăm beneficiile unuia dintre cele mai populare modele din gama grătarelor economice disponibile în catalogul PEFOC!
 
Grătarul Oven Grill este confecționat din tablă de oțel cu o grosime de 3 mm, debitată cu ajutorul laserului și dispune de un grilaj din oțel rotund calibrat C45 de 8mm. Grosimea tablei permite folosirea lemnelor fără riscul deformării acesteia. Grill-ul este destinat în vederea preparării diferitelor alimente la grătar (carne, pește, legume, etc), doar în spații deschise. Acest grătar robust și stabil, este confecționat din tablă de oțel de grosime mare, tocmai pentru a fi folosit în aceleași condiții de funcționare, un timp cât mai îndelungat. Totuși, pentru a te bucura de el la capacitate maximă, trebuie să te asiguri că acesta va fi mereu ferit de umezeala excesivă, ploaie sau zăpadă și să nu-l stingeți cu apă direct pe cărbuni.
 
Lista cu avantajele modelului de grătar Oven Grill este destul de vastă, dar noi vi le vom prezenta doar pe cele mai importante dintre ele: 
 
• Perfect pentru întrebuințarea acasă, dar și pentru deplasări (încape ușor în portbagaj)   
  picioarele cu roți sunt demontabile și ușor de asamblat chiar și atunci când este manevrat 
  la iarbă verde;
• Înălțimea totală a grătarului montat poate varia în funcție de modelul ales, preparatele fiind 
  foarte ușor de manevrat în timpul gătitului;
• Suprafața de gătit (grătarul) poate fi reglată pe 2 niveluri în funcție de temperatura la nivelul 
  jarului și tipului de preparat;
• Măsuțele laterale din lemn cu ramă din oțel (pentru accesorii, vas, etc ) sunt demontabile;
• Prezintă o măsuță intermediară, demontabilă pentru depozitare, amplasată sub grătar;
• Grătarul este tratat cu o vopsea siliconică rezistentă la temperaturi de până la 1000℃. 
  Acest aspect va determina conservarea intactă a vopselei un timp cât mai îndelungat.
 
Alături de gama economică, pasionații gătitului în aer liber care își doresc să pășească într-un nou univers culinar al gusturilor fine și cărnii suculente, preparate perfect, au la dispoziție și un gratar de gradina special, fabricat din ceramică de tip kamado, cunoscut sub denumirea de Big Green Egg! În oferta meșterilor sibieni de la PEFOC, toate produsele, indiferent de prețul acestora, sunt confecționate din materiale atent selectate de cei mai renumiți producători din domeniul termicelor alternative. Fie că este vorba despre grătare, șeminee sau sobe, livrarea se va face gratuit și prompt, direct la tine acasă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, totul pentru ca tu să te bucuri de soluții termice, în cele mai bune condiții de pe piața de specialitate din România!

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies