marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Rucsacuri și genți pentru un an școlar în stil - procinema.ro

Alegerea rucsacului sau a genții potrivite pentru copii reprezintă o adevărată provocare pentru părinți, înainte de începerea noului an școlar. 
(P) Rucsacuri și genți pentru un an școlar în stil - procinema.ro
Pentru că din ce în ce mai mulți copii se confruntă cu dureri de spate din cauza rucsacului nepotrivit sau mult prea greu, trebuie să ții cont de câteva criterii importante înainte de achiziție. Totodată, nu uita să alegi un rucsac cool pentru cei mici, astfel încât să fie încântați de modelul ales. Află care sunt detaliile pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a cumpăra un rucsac sau o geantă, din rândurile de mai jos!
 

Cum alegi rucsacul sau geanta potrivită pentru copii?

 
În ceea ce privește alegerea unui ghiozdan, spatele dur este cel care va distribui greutatea pe toată suprafața coloanei celor mici, împiedicând dezvoltarea scoliozei. 
 
Datorită interiorului încăpător al ghiozdanului, cei mici își pot depozita caietele și cărțile, în timp ce rechizitele pot fi plasate în buzunarele speciale. Din aceste motive, ghiozdanul reprezintă alegerea ideală pentru copiii din clasele primare, care pot opta și pentru o geantă. În schimb, pentru copiii care intră în clasele gimnaziale sau la liceu, sunt potrivite și rucsacurile care au un spate tare, fără o carcasă dură. Poți opta pentru rucsacuri și genți Santoro Gorjuss, cu design unic și vesel, ideale pentru zilele de școală ale celor mici. 
 
Spatele ortopedic al rucsacului și ghiozdanului reprezintă un alt detaliu important, întrucât pernițele compacte ajută la distribuirea greutății pe tot spatele copilului și la formarea posturii corecte. 
 
Totodată, materialul din care sunt realizate rucsacul, geanta sau ghiozdanul trebuie să fie sintetic, deoarece acestea vor fi mai durabile și mai ușor de îngrijit. Ține cont și de greutatea ghiozdanului sau a genții, întrucât elevii nu trebuie să poarte în spate mai mult de 10% din propria greutate. În acest sens, se recomandă ca un ghiozdan sau un rucsac gol să nu depășească 1 kg. Nu uita să verifici și chingile! Variantele ideale sunt chingile din stofă elastică, moi, cu o lățime de 5-6 cm, care vor fi reglabile după lungime.
 

Modele de genți și rucsacuri ideale pentru cei mici

 
Înainte de a achiziționa rucsacul sau geanta pentru școală, părinții vor lua în calcul caracteristicile utile ale acestora. 
 
Cu toate acestea, trebuie să te gândești la faptul că cei mici vor purta în fiecare zi rucsacul de școală, așa că au propriile preferințe în ceea ce privește designul acestuia. Felul în care arată rucsacul pentru școală este extrem de important pentru cei mici, care vor să fie încântați de modelul pe care îl vor purta pe tot parcursul anului școlar. Astfel, poți opta pentru:
 
  • Rucsac sau geantă sport: sunt preferate în special de către elevii de gimnaziu sau liceu, care doresc un accesoriu ușor și simplu, fără design complicat.
  • Rucsac sau geantă cu imprimeu, ideale atât pentru băieți, cât și pentru fete. Imprimeurile pot fi diverse, pornind de la frunze și flori, până la figurine și personaje din desene animate.
  • Rucsac sau geantă în culori tari, potrivite indiferent de vârstă, deoarece sunt ușor de purtat și asortat.
  • Rucsac sau geantă cu forme haioase, perfecte pentru copiii din ciclul primar, care preferă modele în formă de dinozaur sau ursuleț.
  • Rucsac cu role sau trolere, opțiuni de luat în calcul atunci când cei mici nu au de urcat multe scări.
 
Pe jadflamande.ro, găsești modele de genți și rucsacuri cu design deosebit, de calitate superioară, pe care copiii le pot purta în fiecare zi de școală. Care este modelul tău preferat?


Modifică setările cookies