marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Top 8 filme și seriale pe care merită să le vezi în weekend

Dacă vrei să te relaxezi în weekend și ai de gând să faci un maraton de filme și seriale, îți venim în ajutor cu o serie de recomandări. Am ales pentru tine atât comedii de succes, cât și drame și filme de Oscar, pe care le poți urmări online, pe diferite platforme de streaming.
(P) Top 8 filme și seriale pe care merită să le vezi în weekend
Money Heist/ La Casa de Papel
„La Casa de Papel” este un serial de televiziune spaniol, creat de Alex Pina și difuzat de Netflix. Serialul spune povestea unui geniu, El Profesor, care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată. Pentru a-și pune în aplicare planul ambițios, acesta recrutează o bandă de opt infractori, a căror misiune este aceea de a intra în Monetăria Regală a Spaniei pentru a tipări 2.4 miliarde de euro. 

Stranger Things
Stranger Things este un serial american creat de Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions, pentru platforma Netflix. Acțiunea se petrece în anii ‘80, în orașul fictiv Hawkins, acolo unde au loc o serie de evenimente ciudate, legate de dispariția misterioasă a unui copil.  Serialul a primit numeroase laude din partea criticilor, care au fost surprinși de caracterizarea personajelor, de alegerea distribuției, dar și de atmosfera nostalgică, a filmelor SF din anii ‘80.
 
Modern Family
Modern Family este un sitcom american, creat de Christopher Lloyd și Steven Levitan, pentru ABC. În prezent, serialul este difuzat și pe platforma Netflix, așa că poți urmări acolo toate cele 11 sezoane. Serialul prezintă viața plină de peripeții a lui Jay Pritchett și a familiei sale, în suburbiile Los Angelesului. Din distribuție fac parte printre alții Ed O'Neill, cunoscut pentru serialul „Married With Children” (Familia Bundy), dar și Sofia Vergara. 
 
Mindhunter
„Mindhunter” este un serial produs de David Fincher, regizorul filmelor „Seven” și „Zodiac”. Serialul spune povestea a doi agenți FBI care intervievează criminali în serie, aflați deja în spatele gratiilor, pentru a crea o procedură de identificare a noilor făptași. Serialul este intens, dar extrem de bine jucat, scris și regizat, așa că are toate șansele să-ți mențină atenția trează pe durata celor două sezoane.
 
The Curious Case of Benjamin Button 
Acest film este, de fapt, o adaptare după nuvela lui Scott Fitzgerald despre un om care s-a născut la 80 de ani și care, în loc să îmbătrânească, a întinerit. Acțiunea începe în New Orleans, la sfârșitul Primului Război Mondial, iar filmul relatează povestea lui Benjamin Button, un personaj aparte interpretat de celebrul Brad Pitt. Pe parcursul filmului, vei cunoaște persoanele și locurile pe care acesta le-a descoperit de-a lungul vieții,  vei fi martorul unor povești de iubire emoționante și vei înțelege mai multe despre bucurii dar și despre tristețea morții.

As Good As It Gets
„As Good As It Gets” este o comedie din 1997, care îl are în rolul principal pe Jack Nicholson. Acesta îl interpretează pe Melvin, un tip dificil, care suferă de o boală psihică. Acesta nu evită niciodată confruntările și chiar se laudă cu abilitatea de a fi cât mai antipatic și de a-i răni pe cei din jur. Melvin are fixurile și maniile sale. Una dintre acestea? În fiecare zi, ia micul dejun în același restaurant unde este servit de Carol, singura chelneriță care îi suportă mofturile. Carol este mamă singură și luptă din greu să își crească fiul bolnav de astm. Însă, destinele lor sunt unite de un al treilea personaj, Simon, pictor talentat, care ajunge să depindă de ajutorul lui Melvin.
 
Primal Fear
Filmul „Primal Fear” îl are ca protagonist pe Richard Gere, în rolul unui avocat arogant, care preia cazul unui tânăr (Edward Norton) acuzat de uciderea unui preot. Lucrurile se complică când tânărul mărturisește că mai era cineva în cameră, în momentul crimei. Filmul l-a transformat pe Edward Norton într-un star de cinema, iar actorul a primit și o nominalizare la Oscar pentru prestația sa incredibilă.
 
The Wolf of Wall Street 
Filmul spune povestea unui broker care ajunge să trăiască visul american, însă, pe parcurs, succesul său se transformă într-un adevărat coșmar. Acesta a început de jos, a avut o ascensiune fulgerătoare, însă lăcomia și succesul l-au transformat dintr-un broker onest, într-un infractor implicat în scandaluri de corupție, crimă și înșelăciune.
 
Așadar, dacă vrei să-ți petreci weekendul acasă, în fața televizorului, acum ai de unde alege un film sau un serial pe gustul tău. Toate recomandările din acest articol le găsești și pe Netflix, așa că poți urmări aceste producții fără probleme, dacă ai deja un abonament pe această platformă de streaming. Iar, acum, găsești și televizor smart pe carrefour.ro, așa că merită să faci o astfel de achiziție, pentru a-ți urmări filmele preferate, la o calitate HD, pe un ecran mai mare.  


Modifică setările cookies