marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Transformă-ți curtea într-un loc de plajă, în doar 5 pași

Odată cu vara începe și vânătoarea după soare dar și startul căutării locurilor în care putem merge pentru o binemeritată baie de vitamina D3. Cel mai adesea, marea este luată cu asalt încă de la primele temperaturi mai ridicate. Și piscinele se dovedesc neîncăpătoare, fiindcă mulți ne dorim cât mai multă relaxare sau un bronz frumos. 
(P) Transformă-ți curtea într-un loc de plajă, în doar 5 pași
Totuși, uneori drumurile, temperaturile crescute și lipsa timpului se pot dovedi un impediment. Dacă, însă, nu vrem să renunțăm la soare, de ce nu ne-am bucura de plajă chiar în curtea proprie? Așa că, iată ce ai putea să faci, dacă ai măcar o mică grădină în jurul casei: 
 
Instalează șezlonguri de grădină
Trendul șezlongurilor de grădină a ajuns și la noi, iar ideea nu este rea deloc. Un șezlong te ajută să te relaxezi la soare și să te bucuri de vremea bună, fără să împachetezi tone de bagaje și să pleci la mare. Simplu și elegant, poți monta sezlonguri de grădină în propria curte, și te vei simți mai bine, poate, ca pe litoral.
 
Șezlongurile de plajă sunt diferite de cele de la mare, pentru că opțiunile, în privința dimensiunilor, sunt direct în avantajul tău. În vreme ce șezlongurile de la mare au dimensiune standard, pentru că „te obligă“ să utilizezi rațional spațiul, șezlongurile de grădină pot fi alese în dimensiuni duble. Mai mult, șezlongurile cu roți vor fi mai ușor de amplasat, iar spatele tău îți va mulțumi.

Nu uita de umbrela de soare
Umbrelele mari, care te protejează atunci când vrei să te odihnești sau soarele arde prea tare, sunt o opțiune grozavă pentru grădină. În plus, le poți folosi și pentru o masă cu prietenii sau familia, pentru petreceri și distracție, nu doar pentru momentele când vrei să te simți ca la mare.
 
Cumpără o piscină gonflabilă
Dacă nu poți construi o piscină normală în grădină, folosește varianta rapidă de răcorire: piscina gonflabilă. Pentru copii, alege una în dimensiuni mici, iar pentru adulți poți achiziționa adevărate bazine, care să te ajute să te simți ca la mare sau ca pe terasa unui hotel de lux. Piscinele gonflabile sunt rezistente, cu specificația că nu rezistă la înțepare. Un alt dezavantaj al piscinelor gonflabile este acela că nu au pompe de recirculare și curățare și nici nu permit instalarea acestora.
 
Amenajează un mini-bar
Ce mai lipsește să te bucuri de soare în confortul gradinii tale? Ei bine, da, un cocktail! Acesta se încadrează perfect în acest peisaj, iar pentru acesta, cea mai la îndemână soluție este să amplasezi, în grădină, un mini-bar plin cu deliciile verii. Vei mai avea nevoie de câteva sticle cu diverse licori, de gheață și de pahare speciale, decorate cu umbreluțe, pentru ca acest pas să fie bifat cu succes.

Cumpără un sistem audio performant
Da, la plajă, muzica nu trebuie să lipsească, indiferent că e în surdină sau cât mai tare. Atmosfera de club, de distracție, se împacă foarte bine cu timpul petrecut la soare, așa că ai toate motivele să asculți ceea ce îți place.
 
După cum vezi, grădina ta poate deveni un minunat loc de relaxare, în care îți vei putea petrece timpul liber singur, sau în compania prietenilor. Accesoriile, muzica, șezlongurile, toate acestea te vor face să te simți ca la mare și îți vor oferi momente pe care nu le vei uita niciodată.


Modifică setările cookies