marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacific Rim: o creatura inspaimantatoare ataca America in productia uriasa a lui Guillermo Del Toro

Proiectul impresionant al regizorului Guillermo Del Toro, Pacific Rim, si-a inceputul campania virala de promovare desi pelicula, unul dintre cele mai mari filme din vara viitoare, se va lansa peste 8 luni.

Pacific Rim: o creatura inspaimantatoare ataca America in productia uriasa a lui Guillermo Del Toro


Apreciatul cineast Guillermo del Toro nu a mai lansat nimic de aproape 4 ani, asa ca inca de la startul productie Pacific Rim se anunta un proiect gigant. Filmul cu Idris Elba, Charlie Hunnam si Rinko Kikuchi este un omagiu adus productiilor japoneze cu Godzilla din anii ’60. Productia cu monstri giganti ce lupta impotriva unor roboti imensi este produsa de Warner Bros. si are un buget de 200 de milioane de $.


San Francisco a devenit o zona de razboi - cel putin asta o arata primele imagini din campania virala de promovare. Un clip in care celebrul oras american este atacat de o creatura misterioasa si inspaimantatoare si-a facut aparitia online si a atras atentia cinefililor. Imaginile cu reportajele unor televiziuni americane amintesc de tehnica found-footage din Cloverfield.


Actiunea din Pacific Rim se invarte in jurul unor monstri uriasi (denumiti Kaiju) ce isi fac aparitia din adancul marii si incep un razboi cu rasa umana ce va lua milioane de vieti. Acest conflict va consuma mai toate resursele planetei, iar pentru a tine piept monstrilor, oamenii au creat niste roboti giganti pe nume Jaegar, ce sunt controlati in mod simultan de cate doi piloti ale caror minti sunt conectate cu ajutorul unei punti neuronale.

Atunci cand sunt pe cale de a fi infranti, conducatorii omenirii nu au de ales si trebuie sa apeleze la doua persoane total nepotrivite statutului de erou: un fost pilot experimentat (Charlie Hunnam) si un incepator (Rinko Kikuchi). Impreuna, cei doi se imbarca la bordul unui Jaeger legendar, insa invechit si vor reprezenta singura speranta a omenirii in fata amenintarii apocaliptice. Primul trailer pentru Pacific Rim se va lansa in luna decembrie.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies