marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pain and Gain Trailer: rolul condamnatului la moarte pentru care Mark Wahlberg s-a ingrasat cu 18 kilograme

Am vazut multe filme. Stiu ce fac! este una din replicile spumoase ale lui Mark Wahlberg in primul trailer lansat pentru filmul Pain and Gain, in regia lui Michael Bay, creatorul seriei Transformers. Filmul promite sa fie un rai al muschilor iar  primele imagini au fost primite cu mult entuziasm de cinefili.

Pain and Gain Trailer: rolul condamnatului la moarte pentru care Mark Wahlberg s-a ingrasat cu 18 kilograme

Mark Wahlberg si Dwayne Johnson nu au fost niciodata mai "mari" de atat. Transfomarile lor radicale pentru rolul a doi  bodybuilderi care ajung santajistii si criminali impresioneaza iar filmul promite sa fie un hit al primaverii viitoare.


Pain And Gain este un film de actiune regizat de Michael Bay ("Bad Boys", "Pearl Harbour", "Armageddon", "Transformers", "The Island") care ne aduce in prim plan doi bodybuilderi, interpretati de Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, care intra intr-o afacere necurata ce implica rapire, delapidare si crima. Filmul este inspirat dintr-un caz real prezentat intr-un articol din MiamiNewTimes in anul 1999, iar de scenariu s-au ocupat trei oameni: Christopher Markus, Stephen McFeely (Chronicles of Narnia, Captain America) si Scott Rosenberg.


 

Mark Wahlberg il interpreteaza pe Daniel Lugo un bodybuilder, dependent de steroizi, din Florida care alaturi de Adrian Doorbal (Anthony Mackie) conving un contabil - John Mese (Dwayne Johnson) ce si-a deschis o sala de forta ca pot sa-i aduca clienti si bani in timp record. Impreuna au transformat sala Sun Gym intr-un adevarat imperiu, lansand linie de imbracaminte sportiva, bauturi energizante, produse nutritive. Implicati intr-un sir nesfarsit de santaje, crime, rapiri, cazul acestora a fost rezolvat de un detectiv privat   Ed Du Bois (jucat de Ed Harris). Daniel Lugo a fost condamnat la moarte de un judecator din Florida pentru crimele sale oribile.

 


 

 

Mark Wahlberg a dezvaluit ca regizorul Michael Bay le-a cerut lui si lui Dwayne Johnson sa se transforme in adevarati bodybuilderi. "Am mancat 10 mese pe zi. Ma trezeam al 2 dimineata pentru a manca, desi eram plin dupa masa de la 22.00 din ziua precedenta" a dezvaluit Mark Wahlberg care in aceasta vara a lansat cel mai de succes film din cariera sa - comedia Ted cu incasari de 500 de milioane de $. In acest an Wahlberg si-a deschis o linie de shakeuri si suplimente alimentare numite "Marked" iar o parte din profit ajunge la o organizatie caritabila.


 

Mark Wahlberg s-a ingrasat cu 18 kilograme pentru acest rol, scrie Yahoo. Lucra cate 12 ore pe zi si timp de 2 luni s-a antrenat la sala de forta. La filmarile lui Ted actorul avea 74 de kilograme; cand a inceput sa filmeze Pain and Gain avea aproape 93 de kilograme. Actorul trebuia sa se ridice la postura lui Dwayne Johnson, al carui fizic era deja impresionant si inainte de a se pregati de acest film.

 

Regizorul Michael Bay a schimbat total registrul cu acest film, desi pe alocuri pare sa semene cu Bad Boys. Bay, cunoscut pentru filmele cu bugete uriase, a avut nevoie de doar 22 de milioane de $ ca sa faca acest film, adica 10% din bugetul ultimului film Transformers.

 

Pain and Gain va avea premiera pe 26 aprilie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies