marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamela Anderson, din nou goala pe coperta Playboy, la 43 de ani?!

Pamela Anderson va aparea, la 43 de ani, pe coperta revistei Playboy - aceasta fiind a 11-a oara cand pozeaza pentru celebra publicatie -, intr-o scena care aduce un omagiu filmului "La Dolce Vita", informeaza mediafax.ro citand contactmusic.com, desi in vizita pe care a facut-o in Romania a spus ca nu mai pozeaza.

Pamela Anderson, din nou goala pe coperta Playboy, la 43 de ani?!

Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". De asemenea, Pamela Anderson este o infocata sustinatoare a drepturilor animalelor.

Recent ea a fost in Romania si a venit la ermisiunea "Happy hour" Pe canapeaua lui Maruta s-a asezat cea mai sexy blonda a tuturor timpurilor care a stat de vorba cu Loredana despre maternitate, despre preocuparile ei pentru intrajutorarea animalelor si despre cum isi imagineaza Pamela viata la batranete.

Pamela a marturisit ca a luat hotararea de a nu mai poza in reviste pentru barbati: “Gata cu pozatul, cred ca sunt atatea alte femei superbe care pot sa pozeze acum".

Vedeta serialului "Baywatch" a pozat pentru prima data pentru coperta Playboy in 1989 si a fost Playmate al anului 1990. Dupa 20 de ani, Pamela Anderson va fi din nou pe coperta Playboy, in numarul din ianuarie 2011, goala, intr-un decor ce imagineaza faimoasa scena din Fontana di Trevi a Anitei Ekberg din filmul clasic "La Dolce Vita" (1960).

Pe pagina sa de Twitter, magnatul Playboy, Hugh Hefner, a scris ca Pamela Anderson va aparea in revista in piscina, aducand astfel un tribut filmului "La Dolce Vita", in care a jucat si Marcello Mastroianni.

Pamela Anderson a pozat ultima data pentru coperta Playboy in 2007.

Click aici pentru interviu


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies