marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamela Anderson, aparitie dezastruoasa in public: cum arata actrita din "Baywatch" la 45 de ani

Pamela Anderson a fost surprinsa de fotografi fara machiaj in timp ce ii conducea la aeroport pe cei doi fii ai sai.

Pamela Anderson, aparitie dezastruoasa in public: cum arata actrita din Baywatch la 45 de ani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Actrita din "Baywatch", acum in varsta de 45 de ani, a fost fotografiata in timp ce ii conducea la aeroport pe cei doi fii ai sai din casatoria cu Tommy Lee, scrie dailymail.co.uk.


Imbracata sport, cu un maieu si colanti, vedeta nu era machiata deloc si era aproape de nerecunoscut. Pamela Anderson nu si-a condus copiii pana in incinta aeroportului, preferand sa isi ia "la revedere" de la acestia din masina.

 Cei doi baieti, Brandon Thomas Lee and Dylan Jagger Lee, au fost condusi de mama lor la aeroport inainte de plecarea acestora in Canada.

 Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Ea a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

 

In anii '90 Pamela Anderson era populara datorita serialului Baywatch. De-a lungul celor 11 sezoane, multe vedete au venit si au plecat din serial, iar o parte dintre actori au devenit sex simboluri dupa ce au aparut in Baywatch. Culmea pentru multi din pleiada de actori, modele si starlete care au devenit vedete internationale, serialul a fost singurul moment notabil al carierei.



 

Scenele in slow motion cu Erika Eleniak, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth sau Alexandra Paul alergand pe plaja in stralucitoarele costume de baie rosii au devenit iconice. Nimic nu le putea opri pe eroinele sexy:  nici valurile puternice, nici atacurile rechinilor, nici asasinii periculosi si categoric nici bombele nucleare.


 

Showul care a fost difuzat timp de 11 ani detine potrivit Guinness World Records  recordul pentru cel mai urmarit serial din lume cu o medie de 1,1 miliarde de telespectatori in fiecare saptamana in toata lumea.

 

http://assets.sport.ro/assets/procinema/2011/09/28/image_galleries/22067/starurile-baywatch_3.jpg

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies