marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamela Anderson susține că Tim Allen și-a arătat goliciunea în fața ei când pe platoul de filmare al serialului „Home Improvement“

Afirmația explozivă este una dintre multele din cartea sa de memorii, „Love, Pamela“, care urmărește ascensiunea ei de la o fată dintr-un orășel din Vancouver Island la una dintre cele mai adulate femei din lume.

Pamela Anderson susține că Tim Allen și-a arătat goliciunea în fața ei când pe platoul de filmare al serialului Home Improvement
În viitoarele sale memorii, Pamela Anderson detaliază un incident tulburător care a avut loc pe platoul de filmare al serialului „Home Improvement“, în 1991, când avea 23 de ani.
 
„În prima zi de filmare, am ieșit din cabina mea de probă, iar Tim era pe hol în halat. Și-a deschis halatul și mi-a arătat rapid - complet dezbrăcat pe dedesubt. A spus că era corect ce a făcut, pentru că şi el mă văzuse goală. Eram chit. Am râs inconfortabil“, a povestit Pamela Anderson într-un fragment din „Love, Pamela“, pe care „Variety“ l-a obținut înainte de lansarea cărții, care va avea loc pe 31 ianuarie.
 
Tim Allen, care avea 37 de ani la momentul presupusului incident, se referea probabil la faptul că Pamela Anderson a fost model pentru „Playboy“, care a contribuit la transformarea ei într-un sex-simbol cunoscut la nivel internațional.
 
„Nu, nu s-a întâmplat niciodată. Nu aș face niciodată așa ceva“, a declarat Allen pentru „Variety“.
 
 

Afirmația explozivă este una dintre multele din carte, care urmărește ascensiunea Pamelei Anderson de la o fată dintr-un orășel din Vancouver Island la una dintre cele mai cunoscute şi adulate femei din lume.

 
„Home Improvement“ a marcat unul dintre primele proiecte de film ale lui Anderson, unde a interpretat-o pe Lisa, în ceea ce a devenit rapid serialul TV nr. 1 în Statele Unite. Ea a apărut în primele două sezoane ale sitcomului ABC înainte de-a filma pentru „Baywatch“, serialul cu salvamari care a devenit un fenomen global exportat în 150 de țări.

 
„Love, Pamela“ este unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului de la HarperCollins. În el, Anderson abordează serialul de succes de anul trecut de pe Hulu, „Pam și Tommy“. Anderson n-a comentat în legătură cu serialul, care aprofundează faimoasa casetă porno care a fost furată din casa ei şi a soțului ei de atunci, Tommy Lee, atunci când a fost lansat în februarie 2022. 
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies