marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Papan Chilibar, actorul din Eu cand vreau sa fluier, fluier a murit!

Papan Chilibar, actorul care a devenit cunoscut in urma cu doi ani in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", a murit. Vestea a fost anuntata de fosta sa colega de platou, Ada Condeescu, pe profilul sau oficial de Facebook.

Papan Chilibar, actorul din Eu cand vreau sa fluier, fluier a murit!

Actorul amator, in varsta de 24 de ani, suferea de leucemie. Papan Chilibar a fost diagnosticat cu leucemie in luna februarie, in timp ce era inchis la Penitenciarul Rahova pentru furt. La inceput, medicii l-au internat la Spitalul Penitenciar Jilava, iar apoi, fiindca starea sa s-a agravat, a fost mutat la Institutul Fundeni, Sectia de Hematologie.


Actorul amator Papan Chilibar a fost interpretul unui rol secundar in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier". Papan Chilibar a stat la inchisoare timp de doi ani, pentru spargeri de locuinte.


"Eu cand vreau sa fluier, fluier", debutul in lungmetraj al lui Florin Serban, este primul film romanesc din ultimii 17 ani care a intrat in competitia oficiala a Festivalului de la Berlin, in 2010, si a reusit sa ia si doua premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint si distinctia "Alfred Bauer".
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies