marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Parada de staruri la Gala Britannia Awards 2012: Daniel Day-Lewis, Daniel Craig si Quentin Tarantino au fost omagiati

Gala BAFTA/LA Britannia Awards in cadrul careia sunt omagiati cineasti britanici, dar si americani a fost prezentata ieri la a 20-a editie de Alan Cumming. In cadrul galei au fost premiati Daniel Day-Lewis, Daniel Craig si Quentin Tarantino.

Parada de staruri la Gala Britannia Awards 2012: Daniel Day-Lewis, Daniel Craig si Quentin Tarantino au fost omagiati

 

GALERIE FOTO: Ploaie de staruri la Britannia Awards 2012

Fondata in urma cu 20 de ani ca un pod intre industria de film britanica si cea americana, Gala BAFTA/LA Britannia Awards a adus o parada de vedete la ediatia din 2012, din Los Angeles.


Quentin Tarantino care va lansa la finalul anului westernul Django Unchained a primit premiul John Schlesinger pentru regie pentru viziunea sa originala, inovativa si indrazneata. "Sunt putini regizori in lume Hitchcock, Spielberg, Cameron care sunt cunoscuti de public doar dupa nume" a declarat actorul Eli Roth care l-a inclus pe Tarantino in acest grup.

Daniel Day-Lewis

 

Daniel Day-Lewis care se pregateste si el de un sezon aglomerat al Oscarurilor cu pelicula Lincoln a primit premiul Stanley Kubrick. "Puterea de a se transforma a lui Day-Lewis uimeste de fiecare data. Este sarcina suprema pentru un actor sa-i faca pe oameni sa vada dincolo de corp, haine, miscari, voce iar Daniel Day-Lewis face acest lucru" a scris revista Variety.


Daniel Craig a primit titlul de artistul britanic al anului."Toate lumea doreste sa se ridicie la nivelul de dedicatie al lui Craig" a declarat Barbara Broccoli, producatoarea francizei James Bond.

Olivia Munn

 

Harrison Ford si Daniel Craig

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies