marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Parker: Jennifer Lopez si Jason Statham au dat-o in bara cu noul film. Cum rad de ei criticii americani

Jennifer Lopez a lansat in aceasta saptamana la bratul lui Jason Statham noul ei film, un thriller de actiune numit Parker. In Romania filmul ajunge la cinema pe 1 martie. Criticii americani nu au fost prea blanzi cu cei doi actori.

Parker: Jennifer Lopez si Jason Statham au dat-o in bara cu noul film. Cum rad de ei criticii americani

La 43 de ani, actrita si cantareata Jennifer Lopez se afla intr-o forma fizica de invidiat, insa, desi a lasat comediile romantice in spate, nici filmele de actiune nu par sa o "prinda" pe vedeta. Chiar daca le-a pregatit scene sexy fanilor: "Da-ti jos hainele, vreau sa fiu sigur ca nu porti microfon" ii spune la un moment dat Jason Statham, primele reactii cauzate de film nu sunt tocmai pozitive. Cu Jason Statham pe afis, pelicula va atrage publicul masculin la cinema si promite incasari bunisoare, in caz contrar va dezamagi si la acest capitol.


"Nu ai de ce sa vezi acest film decat pentru a te holba la celebrul posterior al lui Jennifer Lopez in timp ce intoarce intr-un costum de baie cu buline" a scris Christy Lemire de la Associated Press. Frumoasa Jennifer Lopez si durul Jason Statahm au realizat "cea mai violenta reclama pentru turismul in Palm Beach" mai scrie acelasi critic in timp ce Alonso Duralde de la The Wrap crede ca Jennifer Lopez a stricat filmul. Daca Parker se concentra doar pe Paker (Jason Statham) si misiunea lui sangerosa de razbunare, poate ca ar fi iesit un film de actiune distractiv, desi nu foarte spectaculos."
 

In Parker, Palm Beach devine decorul unui furt de bijuterii in valoare de 50 de milioane de $. Tradat de partenerii sai in crima Parker, un geniul criminal care chiar crede in onoarea hotilor, porneste sa se razbune. Parker (Jason Statham) ii vaneaza pe fostii sai colegi (Michael Chiklis, Wendell Parker, Micah A. Hauptman si Clifton Collins Jr.) pana in Palm Beach unde acestia planuiesc o lovitura eleborata. Parker pozeaza intr-un miliardar texan si se cupleaza cu un agent imobiliar Leslie (Lopez) pentru a-si duce la capat misiunea. Ea stie bine orasul, e frumoasa, desteapta si ambitioasa. Impreuna, ei concep un plan sa fure de la fosta echipa a lui Parker si sa scape fara urma.

"Statham are cel mai prost accent texan auzit vreodata iar relatia dintre el si Jennifer Lopez e lipsita de orice tip de atractie" mai scrie sursa citata.

 


 


"Parker" este regizat de Taylor Hackford, cunoscut pentru realizarea celebrului The Devil's Advocate, iar scenariul are la baza cele 20 carti despre personajul Parker pe care Donald Edwin Westlake le-a scris din 1962. Thriller-ul cu buget de 30 de milioane de $ spune povestea unui hot al carui cod al onoarei nu ii permite sa fure decat de la cei bogati. Jason Statham isi face toate cascadoriile in film si are parte de mai multe deghizari - una dintre ele fiind de preot.
 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies