marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pasionatii de science fiction o sa isi piarda mintile: vezi primele imagini din cel mai asteptat SF in 2013, Star Trek 2

"Fanii de pe internet  o sa isi piarda mintile" -  a fost reactia prezentatorului Conan O'Brien in a carui emisiune regizorul, producatorul si scenaristul J.J.Abrams a prezentat ieri un clip foarte scurt din "Star Trek Into Darkness".

Pasionatii de science fiction o sa isi piarda mintile: vezi primele imagini din cel mai asteptat SF in 2013, Star Trek 2

Fara indoiala "Star Trek Into Darkness" sau "Star Trek 2" este cel mai asteptat film science fiction din 2013. Pelicula, al carei scenariu elaborat de Roberto Orci, Alex Kurtzman si Damon Lindelof a fost deja laudat, se va lansa pe 17 mai 2013.

Cu o distributie formata din Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Benedict Cumberbatch, producatia peliculei a fost invaluita in mister, filmarile au fost pazite cu strictete de ochii fotografilor si multe detalii legate de poveste au fost tinute secret.

In timpul unei aparitii in emisiunea lui Conan O’Brien de aseara, regizorul J.J.Abrams, cunoscut pentru tehnicile sale de a-si tine fanii in priza, a lansat un clip extra scurt din Star Trek Into Darkness. Scena prezentata de acesta il arata pe Spock (Zachary Quinto), imbracat intr-un asa numit costum vulcanic.


"In aceasta scena Spock este, din motive pentru care sunteti obligati sa vedeti filmul, intr-un vulcan" a declarat regizorul care a precizat ca a oferit fanilor aceste imagini desi producatorii, studiourile Paramount, nu prea au fost de acord, asa ca cineastul a decis sa prezinte un clip de doar 3 "frame-uri". "Toti fanii filmului vor face stop cadru pe aceasta imagine" a glumit prezentatorul Conan O'Brien.

Un alt mister pe care fanii sunt nerabdatori sa il dezlege este legat de identitatea personajului negativ portretizat de englezul Benedict Cumberbatch, speculandu-se multa vreme ca ar fi vorba de Khan, un tiran super uman creat genetic. Rolul trebuia sa mearga la Benicio del Toro, insa se pare ca Benedict Cumberbatch a fost impresionant la auditii.

Cu un buget de 150 de milioane de $, "Star Trek Into Darkness" isi incepe din nou de anul viitor calatoria extraordinara, plina de actiune spectaculoasa si pericole cosmice. Filmul este o continuare pentru blockbusterul "Star Trek" din 2009 care a facut incasari mondiale de 385 de milioane de dolari potrivit boxofficemojo.com.


"Scenariul este structurat in asa fel incat personajul negativ scoate la lumina toate calitatile de care are nevoie Kirk pentru a se maturiza. Din cate stiti despre Benedict Cumberbatch, doar urmarindu-l si ascultandu-i vocea, va dati seama ca este fascinant. Are o voce profunda, cu rezonanta. Are un chip fascinant. Este un tip agreabil si foarte inteligent. Vrei sa vezi ceva genial incoltind in mintea lui" a povestit starul filmului,  Chris Pine in acest an.



Galerie foto


Modifică setările cookies