marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pasiune, ambitie, crime si lupte pentru putere: PRO CINEMA iti aduce din 13 octombrie serialul "Dinastia Tudorilor"

Pasiune, ambitie, crime si lupte pentru putere – toate acestea reprezentate de un singur om, emblema a unei perioade istorice tumultuoase: Henry al VIII-lea, impulsivul tiran, eroul „Dinastiei Tudorilor”, serial pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari din 13 octombrie.

Pasiune, ambitie, crime si lupte pentru putere: PRO CINEMA iti aduce din 13 octombrie serialul Dinastia Tudorilor

Din 13 octombrie, urmareste sezonul 4 din Dinastia Tudorilor, la miezul noptii, la PRO CINEMA


Castigator a patru premii Emmy si de trei ori nominalizat la premiul Globul de Aur, „Dinastia Tudorilor” rescrie istoria si propune un Henry al VIII-lea seducator. De altfel, Jonathan Rhys-Meyers, actorul care interpreteaza rolul regelui, a fost de doua ori nominalizat la premiul Globul de Aur, categoria „cel mai bun actor dintr-un serial”. „Am vrut sa scriem o poveste captivanta, care sa-i cucereasca pe oameni, nu un tratat de istorie. Din aceasta cauza ne-am permis sa nu respectam strict datele istorice, sau sa eliminam anumite personaje, care ar fi putut crea confuzii”, spune Michael Hirst, creatorul acestei serii.

 

 

Ceea ce s-a intimplat ulterior a dovedit faptul ca scenaristul si producatorul executiv al serialului a gindit bine: „Dinastia Tudorilor” a devenit unul dintre serialele cu cel mai mare succes de public si si-a castigat fani in toate colturile lumii. La acest succes a contribuit nu numai scenariul, ci si distributia: Jonathan Rhys-Meyers, Natalie Dormer, in rolul Annei Boleyn, Jeremy Northham, Sam Neill, Gabrielle Anwar.

 

 

 

 

Chiar de la inceputul celor 40 de ani de domnie, regele Henry al VIII-lea s-a impus ca un monarh tiranic, ale carui ambitii personale treceau de multe ori inaintea intereselor statului. Obsesia lui Henry de a avea un mostenitor si neputinta lui Katherine de Aragon, sotia sa, de a-i oferi unul arunca un blestem asupra imperiului, lezeaza autoritatea regelui si prilejuieste ascensiunea Annei Boleyn, al carei unic vis este acela de a deveni noua regina. In ciuda atmosferei tulburi de la curte si a ambitiilor celorlalti monarhi de pe continent, Henry nu se va da in laturi de la nimic – nici de la exil, nici de la crima – pentru a-i elimina pe cei care-i stau in cale si a obtine ceea ce si-a propus.

 

„Mai inteligent decit toti ceilalti, mai ambitios decit toti ceilalti, cu o energie coplesitoare. Cel mai periculos om de la Curte”, astfel il descrie Jonathan Rhys-Meyers pe Henry al VIII-lea, personajul pe care l-a interpretat in „Dinastia Tudorilor”, serial pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari incepind din 13 octombrie, la PRO CINEMA, la miezul noptii.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies