marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO POVESTEA primului SARUT din istoria filmului!

Sarutul a facut istorie, de-a lungul anilor, pe micul ecran.  Iata 5 din cele mai memorabile saruturi din istorie!
 

VIDEO POVESTEA primului SARUT din istoria filmului!

Locul 5 -primul sarut din istoria filmului

 Se intampla in 1896 si este cunoscut sub numele sarutul John C. Rice-May Irwin. A durat doar cateva secunde si a fost regizat de William Heise. Este un moment romantic dintr-o piesa de pe Broadway,  “Vaduva Jones”, care a ajuns pe micul ecran dupa ce, in 1896, Edisson Company a cumparat drepturile de a folosi primul proiector din istoria omenirii.  La un an dupa ce au inceput proiectiile cu  “Vitascope” sarutul dintre  Rice si May Irwin a rulat in toate salile de proiectie din America si a intrat in istorie drept primul sarut  pe pelicula.


 

Locul 4-Casablanca(1942)

El un strain plin de mister, ea o femeie de o frumusete rara. Locul ales, orasul al carui nume avea sa devina celebru dupa acest sarut. In 1942 Humprey Bogart si Ingrid Bergman aveau sa faca din “Casablanca” unul dintre cele mai cunoscute filme ale umanitatii. Poveste de dragostea celor doi  a cucerit din prima clipa iar scena sarutului este una plina de pasiune.
 


 


Locul 3-The Notebook (2004)
Ploaie, regasire, el si ea pe viata. Cine a vazut filmul cu siguranta si-a dorit, macar o data, sa se sarute in ploaie. “The Notebook” a  castigat in 2005 un premiu MTV pentru cel mai bun sarut. Intr-un film plin de tensiune, emotie si romantism scena regasirii in  ploaie este de senzatie. Ryan Gosling si Rachel McAdams au reeditat secventa pe scena MTV la ridicarea premiului. Filmul este presarat cu o multitudine de scene pasionale dar memorabila ramane scena tensionata a sarutului din ploaie. “It wasn’t over for me”/ “It’s still not over!”. Iar restul a devenit istorie…

 

Locul 2-Meet Joe Black (1998)

Nu e usor sa te saruti cu…MOARTEA! Si  daca mai are si infatisarea lui Brad Pitt sarcina e cu atat mai grea. Claire Forlani si frumuselul Hollywood-ului, Brad Pitt au impreuna o secventa pasionala in “Meet Joe Black”. Privirea lui Brad Pitt, excelent in rolul omului cu coasa, cand simte pentru prima data cum e sa fii sarutat merita toti banii si vizionarea, iar si iar, a filmului. Decorul este superb, momentul excelent ales, sarutul plin de emotie, dorinta, pasiune.

 

Locul 1- Ghost (1990)

Cine nu a auzit de acest film, cine nu stie secventa in care ea (Demi Moore) modeleaza lutul iar el (Patrick Swayze) o saruta pasional? Cel mai memorabil sarut din istorie, doi actori care se potrivesc perfect, emotie, o muzica excelent aleasa. Pasiune, pasiune si iar pasiune transmisa prin fiecare cadru, in fiecare secunda. Sarutul perfect este cel din “The Ghost”, filmul care a castigat 2 Oscaruri si care i-a lansat in cariera internationala pe Patrick Swayze si Demi Moore. 


 

  



Modifică setările cookies