marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Patrick Dempsey si-a facut masina praf intr-un accident! Vezi ce a patit actorul!

Patrick Dempsey, unul dintre starurile din serialul "Anatomia lui Grey", a suferit un accident destul de grav in timpul unei curse de automobile.

Patrick Dempsey si-a facut masina praf intr-un accident! Vezi ce a patit actorul!

Potrivit contactmusic.com, actorul este un pasionat sofer de curse si este proprietarul echipei Dempsey Racing, care participa la competitiile organizate pe teritoriul american de Grand American Road Racing Association (Grand-Am).


Dempsey se antrena pentru cursa Bosh Engineering 250 de sambata, in statul american Virginia, in momentul in care o alta masina de cursa a intrat in coliziune cu vehiculul pe care il conducea, chiar cand trecea peste linia de sosire.


Bolidul condus de Patrick Dempsey a fost sever avariat in urma acestei coliziuni, insa actorul american a avut noroc si a scapat nevatamat, potrivit site-ului Examiner.com.


In 2009, actorul american a participat la celebra cursa de 24 de ore din Le Mans (Franta), unde a condus o masina Ferrari F430 GT. Dempsey a ocupat locul al noualea la clasa lui (GT2) si a terminat pe a 30-a pozitie in clasamentul general.


Patrick Galen Dempsey, nascut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey". Actorul s-a remarcat si in cateva lungmetraje, precum "Casa, dulce casa/ Sweet Home Alabama", "Clubul imparatilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul strazii/ Freedom Writers", "Magie in New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" si "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day.

Vezi aici imagini cu Patrick Dempsey in trailerul pentru Transformers: Dark of the Moon


Sursa: Mediafax

Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies