marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker a murit. Vedeta din seria Fast and Furious avea 40 de ani

Actorul Paul Walker, devenit celebru gratie rolurilor din seria Fast and Furious, a murit in urma unui accident de masina.

Paul Walker a murit. Vedeta din seria Fast and Furious avea 40 de ani

Anunţul a fost facut, sambata, pe pagina pagina oficiala de Facebook a actorului de catre echipa acestuia, informează BBC.
 

Potrivit mesajului postat, Paul Walker (40 de ani) era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles.
 

 

 

 

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

 

Nacut in septembrie 1973, Paul Walker a devenit cunoscut in 1999, pentru rolul din Varsity Blues, desi debutase in universul cinematografic inca din 1985. Apogeul carierei l-a atins in 2001, atunci cand a fost selectat sa faca parte din distributia francizei Fast and Furious, rolul lui Brian O'Conner consacrandu-l la nivel mondial.

 

Paul Walker a jucat in The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast & Furious, Fast Five, Fast and Furious 6 si urma sa faca parte si din distributia celei de-a saptea parti a seriei.
 

In afara de rolurile din Fast and Furious, Paul Walker a mai jucat in Eight Below, Into the Blue, She's All That and Takers si a aparut si in seria Expedition Great White, serie difuzata de National Geographic Channel.
 

 
 

sursa: mediafax.ro



Modifică setările cookies