Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker a murit. Vedeta din seria Fast and Furious avea 40 de ani

Actorul Paul Walker, devenit celebru gratie rolurilor din seria Fast and Furious, a murit in urma unui accident de masina.

Paul Walker a murit. Vedeta din seria Fast and Furious avea 40 de ani

Anunţul a fost facut, sambata, pe pagina pagina oficiala de Facebook a actorului de catre echipa acestuia, informează BBC.
 

Potrivit mesajului postat, Paul Walker (40 de ani) era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles.
 

 

 

 

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

 

Nacut in septembrie 1973, Paul Walker a devenit cunoscut in 1999, pentru rolul din Varsity Blues, desi debutase in universul cinematografic inca din 1985. Apogeul carierei l-a atins in 2001, atunci cand a fost selectat sa faca parte din distributia francizei Fast and Furious, rolul lui Brian O'Conner consacrandu-l la nivel mondial.

 

Paul Walker a jucat in The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast & Furious, Fast Five, Fast and Furious 6 si urma sa faca parte si din distributia celei de-a saptea parti a seriei.
 

In afara de rolurile din Fast and Furious, Paul Walker a mai jucat in Eight Below, Into the Blue, She's All That and Takers si a aparut si in seria Expedition Great White, serie difuzata de National Geographic Channel.
 

 
 

sursa: mediafax.ro


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies