marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker se lupta cu 4 actori pentru a juca in Greu de Ucis 5. Cine crezi ca este mai potrivit sa joace cu Bruce Willis?

Starul francizei Fast and Furious, Paul Walker, are sanse mari sa ajunga alaturi de Bruce Willis in Greu de Ucis 5 care a primit un titlu deloc inspirat din partea producatorilor de la 20th Century Fox - A Good Day to Die Hard.

Paul Walker se lupta cu 4 actori pentru a juca in Greu de Ucis 5. Cine crezi ca este mai potrivit sa joace cu Bruce Willis?

Variety scrie ca  5 actori se vor intalni in urmatoarele saptamani cu Bruce Willis pentru auditii: toti se bat sa puna mana pe rolul lui Jack McClane, fiului lui John McClane in seria Die Hard.

Paul Walker, Ben Foster (X-Men: The Last Stand), Paul Dano (Where the Wild Things Are), Aaron Paul (Breaking Bad) si Milo Ventimiglia (Heroes) sunt actorii doriti pentru continuarea ce va fi lansata in cinematografe pe 14 februarie 2013. Filmarile vor incepe peste cateva luni.
 

In A Good Day to Die Hard, John McClane chiar are de infruntat cea mai mare provocare din viata sa. Atunci cand fiul sau instrainat Jack este prins in planurile unei afaceri periculoase in care este implicat si un lider mafiot rus, cei doi sunt nevoiti sa faca totul pentru a ramane in viata si pentru a elimina pericolul care ameninta democratia. Ultimul film din serie Live Free or Die Hard lansat in 2007 a avut incasari mondiale de 383 de milioane de dolari.

Primele patru filme din franciza "Greu de ucis" au obtinut incasari globale de 1,1 miliarde de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies