marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paulo Coelho vrea sa cumpere filmul "The Interview" si sa il difuzeze pe blogul sau dupa ce studiourile Sony l-au retras din cinema in urma amenintarilor teroriste

Scriitorul brazilian Paulo Coelho a oferit, joi, suma de 100.000 de dolari pentru a cumpara drepturile asupra filmului "The Interview", pe care doreste sa il difuzeze gratuit pe blogul sau, la o zi dupa ce Sony Pictures a anuntat anularea lansarii peliculei din cauza unor amenintari teroriste.

Paulo Coelho vrea sa cumpere filmul The Interview si sa il difuzeze pe blogul sau dupa ce studiourile Sony l-au retras din cinema in urma amenintarilor teroriste

"Ofer studiourilor Sony Pictures 100.000 de dolari pentru drepturile asupra «The Interview». Il voi difuza gratuit pe blogul meu. Va rog sa ma contactati pe adresa filialei braziliene a Studiourilor Sony", a scris scriitorul Paulo Coelho pe contul sau de Twitter, citat de AFP.

 

Miercuri, Sony Pictures Entertainment (SPE) a decis sa anuleze lansarea filmului "The Interview", dupa un atac informatic fara precedent si amenintarile primite din partea unui grup de pirati cibernetici - GOP -, care au amenintat proprietarii de cinematografe si spectatorii americani.
Filmul The Interview, o comedie-satira despre un complot fictiv al CIA care vizeaza asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-un, ar fi trebuit sa fie lansat in Statele Unite de Craciun.
 

 

 

 

"S-a creat un precedent teribil. Este o amenintare care a dat rezultate. E ca si cum teroristii ar castiga, iar cu teroristii nu negociezi. Am trait intens cazul Salman Rushdie si scandalul generat de volumul sau «Versetele satanice», dar acum este inca si mai grav", a declarat Paulo Coelho, intr-un interviu publicat pe site-ul cotidianului brazilian O Globo.

Citeste continuarea pe mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies