marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pe 19 aprilie, la aniversarea a 8 ani de la lansare, universul magiei isi deschide portile la Pro Cinema. Ce filme tari poti vedea

Personaje desprinse din cele mai populare legende britanice, dragoni sositi din vremuri mitologice si personaje care transforma lumea intr-un univers magic la simpla atingere isi dau toate intalnire pe 19 aprilie, la Pro Cinema, ziua in care se sarbatoresc opt ani de existenta a canalului care, de la lansare, este lider pe nisa televiziunilor de film

Pe 19 aprilie, la aniversarea a 8 ani de la lansare, universul magiei isi deschide portile la Pro Cinema. Ce filme tari poti vedea

Peste o treime din piata totala a televiziunilor de film este detinuta de Pro Cinema, care reuseste sa-si “tina la distanta” principalii competitori: canalul numarul 1 al nisei de film atinge in prime time dublul audientei comparativ cu urmatoarele doua canale de film pe targetul 18 – 49 urban. Pe 19 aprilie, Pro Cinema opteaza pentru o zi fantastica si isi invita telespectatorii sa patrunda intr-o lume in care efectele speciale si indrazneala scenariilor fac totul posibil.
 

Natalie Portman a invatat sa cante la pian pentru rolul din “Imperiul magic al domnului Magorium”


De la ora 18:00, Natalie Portman si Dustin Hoffman aduc magia la Pro Cinema si deschid calea catre Imperiul magic al domnului Magorium, locul in care jucariile prind viata, intr-un film semnat de Zach Helm.


Mr. Magorium, interpretat de Dustin Hoffman, este un barbat in varsta de 243 de ani, care sustine ca a reusit sa supravietuiasca pana la aceasta varsta pentru ca este incapabil sa se plictiseasca si pentru ca este in permanenta in cautarea unei noi aventuri, chiar daca aceasta inseamna sa treaca in lumea de dincolo.


“Am vizitat o groaza de cimitire”, a raspuns Hoffman razand in momentul cand a fost intrebat cum s-a pregatit pentru rol. Mai serios insa, Dustin Hoffman a marturisit ca nu i-a fost greu sa interpreteze acest rol: “Tot ce-ti trebuie este sa intelegi cam 5% din personaj, iar apoi restul vine de la sine”, spune actorul.

 

 

“Recunosc cu oarecare retinere ca intotdeauna am simtit ca nu am fost destul de matur niciodata. Nu am fost capabil sa ma maturizez toata viata mea”, a mai recunoscut “tinerelul” Dustin Hoffman, care avea 70 de ani in momentul realizarii filmului. Mai tanara sa colega de platou, Natalie Portman, a facut si ea eforturi considerabile pentru acest rol – a invatat sa cante la pian in timp record!

 

 “Lumea artistilor e una foarte speciala, ca si cum am veni dintr-o lume numai a noastra...”

Aceasta este opinia Oanei Pellea, actrita care interpreteaza rolul reginei Remini, in Fire & Ice: Cronica dragonilor, film care poate fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema pe 19 aprilie, de la ora 20:00.

“O poveste de dragoste clasica, dintre o printesa si un vanator de dragoni, “Fire&Ice: Cronica dragonilor” este in acelasi timp o poveste moderna, in care printesa este eroina principala, datorita atitudinii ei: ea este cea care porneste in cautarea cavalerului ce o poate ajuta sa salveze regatul si ea este cea care se indragosteste de el”, spunea Pitof, regizorul filmului.

Realizat in studiourile Studiorile MediaPro de la Buftea, filmul reuneste in distributie actori veniti din toate colturile lumii: americani, romani, englezi sau australieni si un director de imagine israelian. Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Loredana Groza, Cabral Ibacka sunt doar cativa dintre cei care s-au alaturat regizorului Pitof in fantezia “Fire & Ice: Cronica dragonilor”.


“E greu sa stai in costum de latex in fata Angelinei Jolie, pentru ca ea arata uluitor in el..”


Aceasta a fost constatarea lui Ray Winstone, actorul care interpreteaza rolul dragonului in “Beowulf”, Filmul de 10 de pe 19 aprilie. Pentru a da viata personajelor din stravechea legenda britanica, actorii au trebuit sa-si petreaca zile intregi in costume de latex, care au dezavantajul de a evidentia si formele mai putin estetice. Insa Angelina, desi a fost admirata de toata lumea pentru modul in care arata in costumul mulat, a refuzat sa se dezbrace in acest film. Pentru scenele nud a fost folosit ca dublura modelul Rachel Bernstein.



Filmul lui Zemeckis, in care mai pot fi vazuti Robin Wright si Anthony Hopkins, a fost numarul 1 la box-office in week-end-ul in care a fost lansat in Statele Unite si Canada si a avut incasari de aproape 200 de milioane de dolari.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies