marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pelicula ”Frumoasa si bestia”, pe primul loc in box office-ul romanesc. Filmele care ne-au scos din casa weekend-ul trecut

Lungmetrajul ”Frumoasa si bestia/ Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc cu incasari de 2.197.886 de lei.
Pelicula Frumoasa si bestia , pe primul loc in box office-ul romanesc. Filmele care ne-au scos din casa weekend-ul trecut

Cel mai recent remake live action al animatiei ”Frumoasa si Bestia”, contine primul personaj gay si prima scena de dragoste din istoria grupului Disney. In acest film, actorul american Josh Gad intepreteaza personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans. LeFou incearca sa se impace cu sentimentele sale pentru Gaston, ce il fac sa penduleze intre dorinta si admiratie fata de acesta, in cadrul unei intrigi secundare, desprinsa de firul narativ principal al peliculei, relateaza News.ro.


Emma Watson o interpreteaza pe Belle, o tanara care se indragosteste de o bestie ce ascunde un secret intunecat. Bestia si Gaston sunt interpretati de actorii britanici Dan Stevens si Luke Evans. Din distributia peliculei fac parte si actori precum Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline si Stanley Tucci.


Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island” se afla pe locul al doilea in clasament, cu incasari de 844.938 de lei, dupa ce a fost vizionat de 37.402 de spectatori.


In filmul SF "Kong: Insula Craniilor" producatorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventeaza povestea de inceput a unuia dintre cei mai puternici monstri din cinematografia mondiala - King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezinta expeditia pe o insula virgina din Pacific a unei echipe de savanti, soldati si exploratori. Departe de tehnologia moderna, acestia se aventureaza pe domeniul salbatic al marelui Kong, intrand astfel intr-o confruntare suprema dintre om si natura. Pe domeniul uriasei primate nu exista niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie sa isi foloseasca toate cunostintele pentru a supravietui, potrivit cinemagia.ro.


Lungmetrajul ”Logan”, cel mai recent film din saga ”X-Men”, a coborat pe locul al treilea cu incasari de 424.835 de lei si 20.832 de spectatori. Cel mai recent film din franciza ”X-Men”, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart si Dafne Keen in rolurile principale, este regizat de James Mangold.


Filmul ”Noapte alba/ Sleepless”, cu Jamie Foxx, Michelle Monaghan si Dermot Mulroney in distributie, a debutat pe pozitia a patra in clasamentul romanesc, cu incasari de 376.225 de lei si 19.212 de spectatori.


Animatia ”Balerina/ Ballerina” se afla pe locul al cincilea in top, cu incasari de 294.905 de lei si 15.613 spectatori. Filmul prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune - dansul. Impreuna cu Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pune la cale un plan indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris. Felicie va trebui sa lupte sa se autodepaseasca si sa invete din greseli, astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau.
Lungmetrajul ”Silence” semnat de Martin Scorsese a debutat pe locul al saselea in box office-ul romanesc, cu incasari de 233.295 de lei, dupa ce a fost vizionat de 11.350 de spectatori.


Comedia ”Hai sa ne batem/ Fist fight”, de Richie Keen, cu Ice Cube, Charlie Day si Tracy Morgan in distributie, a coborat pe locul al saptelea in box office-ul romanesc, cu incasari de 109.826 lei si 5.341 de spectatori.


Filmul de actiune ”John Wick 2”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves in distributie, se afla pe locul al optulea in top, cu incasari de 62.886 de lei, dupa ce a fost vizionat de 2.893 de spectatori.


Comedia ”Alibi.com”, regizata de Philippe Lacheau, a coborat pe pozitia a noua in box office, avand incasari de 61.259 de lei si 2.952 de spectatori. Greg a pus bazele unei firme care se numeste Alibi.com si care furnizeaza orice tip de alibi. Impreuna cu Augustin, asociatul sau, si cu Medhi, noul sau angajat, elaboreaza stratageme si inscenari imbatabile pentru a-si acoperi clientii.


Animatia ”Rock Dog”, regizata de Ash Brannon, se afla pe pozitia a zecea in box office-ul romanesc, cu incasari de 53.752 de lei si 2.867 de spectatori.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies