marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz a fost desemnata vedeta cu cel mai sexy trup. Vezi cele mai frumoase imagini din cariera actritei

Actrita spaniola Penelope Cruz s-a situat pe primul loc in topul pe 2013 al vedetelor cu cel mai sexy trup, top realizat de revista Fitness.

Penelope Cruz a fost desemnata vedeta cu cel mai sexy trup. Vezi cele mai frumoase imagini din cariera actritei

VEZI IMAGINI DIN CARIERA LUI PENELOPE CRUZ

Penelope Cruz, in varsta de 39 de ani, mama a doi copii, le-a surclasat pe Jennifer Lawrence, in varsta de 23 de ani, si pe Sandra Bullock, in varsta de 49 de ani. Clasamentul a fost completat de actritele Kerry Washington si Scarlett Johansson. 

 

Cruz - despre care se speculeaza ca va fi noua Bond Girl in urmatorul film al francizei - "a nascut al doilea ei copil, pe fiica sa Luna, in iulie si a aparut pe covorul rosu intr-o forma excelenta trei luni mai tarziu. Spune ca dieta mediteraneana, dansul si alergatul dupa copii sunt lucrurile care au ajutat-o sa revina la vechea sa silueta dupa cele doua sarcini", scrie revista Fitness, potrivit mediafax.ro.

Frumoasa actrita ar fi cea mai in varsta fata Bond din istorie. Pana acum, acest titlu era detinut de Honor Blackman, care avea 39 de ani cand a aparut in 1962 in Goldfinger, in rolul Pussy Galore. 

Penelope Cruz, in varsta de 39 de ani, este cunoscuta ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebra cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul sau l-a lansat in 1999. A fost nominalizata la premiile Oscar in 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnatura lui Almodovar, dar si in 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele in care a mai jucat se numara "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si "Nu te misca" (2004). Este prima actrita spaniola recompensata cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") si prima actrita spaniola care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.
 

Penelope este a doua persoana de origine spaniola care castiga un premiu Oscar, dupa victoria lui Javier Bardem din 2007, dar este singura femeie din Spania care reuseste aceasta performanta. Cunoscuta si pentru actiunile sale caritabile, Penelope Cruz  a fost inclusa de nenumarate ori in topul celor mai frumoase femei din lume.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies