marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz: actrita va fi cea mai in varsta fata Bond din istorie in urmatorul film cu agentul 007

La 40 de ani, Penelope Cruz este gata sa devina o fata Bond in urmatorul film al francizei. Cei la Yahoo noteaza faptul ca sotia lui Javier Bardem va fi cea mai batrana actrita care joaca acest rol.

Penelope Cruz: actrita va fi cea mai in varsta fata Bond din istorie in urmatorul film cu agentul 007

 

Actrita, care este insarcinata cu al doilea copil,  va avea deja 40 de ani vara viitoare, cand va incepe sa filmeze impreuna cu Daniel Craig la filmul cu numarul 24 din seria Bond.


Conform surselor, urmatorul film va fi regizat tot de Sam Mendes, dupa ce producatorii au luat decizia de a-l astepta pe regizorul care a realizat cel mai de succes film din intreaga serie- Skyfall. Bugetul aproximat va fi de peste 100 de milioane de dolari, iar Daniel Craig va relua rolul agentului 007.

"Producatorii au incercat sa o mai convinga si in trecut pe Penelope Cruz sa accepte acest rol, dar nu era niciodata disponibila din cauza altor proiecte. Discutiile exista de cateva luni, iar acum se negociaza contractul. " a spus o sursa pentru Yahoo Movies.
 

Cruz va fi cea mai in varsta fata Bond din istorie. Pana acum, acest titlu era detinut de  Honor Blackman, care avea 39 de ani cand a aparut in 1962 in Goldfinger, in rolul Pussy Galore.  Penelope Cruz, care a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar in Vicky, Cristina, Barcelona, are un baietel de 2 ani cu actorul Javier Bardem si va naste al doilea copil in urmatoarele luni.

 

 

Javier Bardem, sotul actritei, a aparut in Skyfall, in rolul antagonistului, teroristul Silva, si a fost apreciat pentru interpretarea sa. Multi critici au fost de parere ca Bardem merita o nominalizare la Oscar, dupa ce a creat poate cel mai bun personaj negativ din franciza de 50 de ani.

Skyfall a devenit primul film din serie cu incasari de peste 1 miliard de dolari si a fost ridicat in slavi, atat pentru scenariu si regie, cat si pentru interpretari.

Urmatorul film cu James Bond va fi lansat in 2015.

 


 
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies