marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz nu suporta Ziua Indragostitilor

Desi Ziua Indragostitilor reprezinta un prilej de bucurie pentru majoritatea oamenilor, actrita din Vicky Cristina Barcelona” nu face parte din acea categorie…din contra.

Penelope Cruz nu suporta Ziua Indragostitilor

Penelope Cruz, care a fost nominalizata la Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, a marturisit ca niciodata nu a suportat Valentine’s Day, ba mai mult, nu a primit, dar nici nu a trimis vreodata o felicitare de aceasta sarbatoare.

"Nu imi place sa vorbesc despre dragoste. Este un lucru prea personal, dar am avut parte de multa dragoste in viata mea si sunt mereu deschisa la ea. Felicitarile de Sfantul Valentin nu inseamna nimic pentru mine. Nu am trimis si nu am primit niciuna", amarturisit actrita, citata de FemaleFirst.

"Nu vorbesc despre romantism. Mi-e teama de ce ar iesi la suprafata daca as face-o. Au fost barfe despre mine si Matt Damon dupa ce am filmat All the Pretty Horses. Noi am spus ca nu sunt adevarate, dar eram in continuare intrebati. M-am gandit: «De ce trebuie sa dam explicatii? Nu este in regula daca sunt intrebata daca sunt cu cineva sau nu", a mai spus Penelope Cruz.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies