marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz revine cu doua filme tari: va fi logodnica lui Michael Fassbender in "The Counselor" si reia colaborarea cu Almodovar in "Standby Lovers"

Penelope Cruz pregateste pentru 2013 doua colaborari de exceptie. Actrita spaniola a confirmat ca va avea un rol in The Counselor, regizat de Ridley Scott si se va reuni cu Pedro Almodovar in "Los Amantes Pasajeros/Standby Lovers".

Penelope Cruz revine cu doua filme tari: va fi logodnica lui Michael Fassbender in The Counselor si reia colaborarea cu Almodovar in Standby Lovers

Dupa un an de absenta de pe marile ecrane, Penelope Cruz revine in forta, cu doua filme care deja au starnit interesul publicului. Actrita de 38 de ani va juca alaturi de Michael Fassbender, Brad Pitt si de sotul ei, Javier Bardem, in The Counselor, regizat de Ridley Scott, scrie deadline.com


"The Counselor" va avea un scenariu scris de  Cormac McCarthy, cunoscut deja la Hollywood pentru ecranizarile romanelor sale, No Country for Old Men sau The Road.

The Counselor va aduce in prim plan un avocat care se implica in niste afaceri murdare cu droguri, dar cand isi da seama ca viata ii este pusa in pericol si vrea sa iasa, e prea tarziu. Rolul principal va fi jucat de Michael Fassbender, cunoscut din X-men:First Class, Inglorious Basterds, 300, Shame si Prometheus. Brad Pitt va juca rolul lui West Ray, un barbat misterios din cauza caruia personajul interpretat de Fassbender devine implicat in treburile murdare ale dealerilor de droguri.

Penelope Cruz o va interpreta pe Laura, logodnica lui Michael Fassbender in film.

Ridley Scott a descris filmul ca fiind "o poveste despre cum nu ar trebui sa te joci cu raul, sa nu incalci regulile, pentru ca dupa ce te bagi in niste lucruri murdare, nu poti scapa ieftin." a spus Scott citat de Daily Mail.

Studiourile 20th Century Fox, care aduc si Prometheus, regizat tot de Scott, se vor ocupa de distribuirea si posibil co-finantarea peliculei The Counselor.

 

Al doilea proiect este o noua colaborare cu regizorul ei de suflet, Pedro Almodovar. "Los Amantes Pasajeros" este a cincea lor colaborare si va aduce in prim plan o poveste de dragoste ce se va infiripa in timpul unui zbor cu avionul. Alaturi de ea vor mai juca Raúl Arévalo, Carlos Areces, Javier Cámara, Lola Dueñas, Cecelia Roth, Paz Vega si José Maria Yazpik. Cruz va incepe mai intai filmarile pentru acest film, urmand apoi sa treaca pe platourile de la The Counselor.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies