marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz si Antonio Banderas vor juca pentru prima data impreuna, intr-un film de Almodovar. Afla totul despre comedia Los amantes pasajeros

Actorii spanioli Penelope Cruz si Antonio Banderas vor juca pentru prima data impreuna intr-un film regizat de Pedro Almodovar, care se va intitula "Los amantes pasajeros/ Standby Lovers".

Penelope Cruz si Antonio Banderas vor juca pentru prima data impreuna, intr-un film de Almodovar. Afla totul despre comedia Los amantes pasajeros

Pedro Almodovar finalizeaza in aceste zile repetitiile pentru noul sau proiect cinematografic, Standby Lovers, iar Cruz si Banderas vor juca impreuna intr-o scena din film. Penelope Cruz va avea o aparitie speciala in aceasta pelicula, dar va fi insotita in acea scena de compatriotul ei Antonio Banderas, informeaza Screendaily.


Cruz si Banderas vor filma scena lor intr-o singura zi.Filmul ii va avea in distributie pe unii dintre cei mai mari actori spanioli si sud-americani, precum Lola Dueñas (cunoscuta pentru rolul din "Volver"), Javier Cámara (cunoscut pentru rolul din "Vorbeste cu ea") si Cecilia Roth (care a jucat in "Totul despre mama mea"), alaturi de actorii spanioli de comedie Carlos Areces si Raúl Arévalo, dar si de actorul mexican José Maria Yazik.


Actiunea se va petrece in intregime intr-un avion ce urmeaza sa sufere un accident. Pasagerii, temandu-se pentru vietile lor, incep sa isi dezvaluie cele mai mari secrete. Potrivit producatorului Agustin Almodovar, "Standby Lovers" va fi o "comedie nebuna" in stilul anilor '80, intrucat fratele sau Pedro a dorit sa regizeze o comedie dupa "cele doua filme dark" ale sale "Imbratisari frante" si "Pielea in care traiesc".


Filmarile vor debuta in vara aceasta la Madrid, iar El Deseo, compania de productie detinuta de fratii Almodovar, doreste sa lanseze filmul in cat mai multe tari in aceeasi zi, pentru a evita pirateria, in primavara anului 2013, si in afara festivalurilor de film.
 

Antonio Banderas a aparut recent in filmul "Pielea in care traiesc/ La piel que habito" de Pedro Almodovar.

Standby Lovers marcheaza cea de-a cincea colaborare cinematografica dintre Pedro Almodovar si Penelope Cruz, pe care renumitul cineast spaniol o considera "muza" sa, dupa "Sange fierbinte/ Carne trémula" (1997), "Totul despre mama mea/ Todo sobre mi madre" (1999), "Volver" (2006) si "Imbratisari frante/ Los abrazos rotos" (2009). Antonio Banderas a colaborat cu Pedro Almodovar de sapte ori, cea mai recenta aparitie a actorului intr-un film regizat de celebrul cineast spaniol inregistrandu-se in pelicula "Pielea in care traiesc/ La piel que habito" din 2011, realizata la peste 20 de ani de la "Leaga-ma strans/ ¡Átame!" (1990).


Cu cele 20 de lungmetraje ale sale, Pedro Almodovar a construit cea mai admirata filmografie din cinematografia spaniola dupa Luis Bunuel si a lansat o intreaga generatie de actori iberici - Antonio Banderas, Carmen Maura, Victoria Abril si Penelope Cruz.


In afara premiului Oscar pentru "Vorbeste cu ea", Almodovar a fost recompensat cu patru premii Cesar si cu doua premii Goya. Singurul trofeu major care i-a scapat este Palme d'Or, decernat la Festivalul de la Cannes, unde a primit insa premiul pentru regie - pentru filmul "Totul despre mama mea" (1999) - si cel pentru scenariu - pentru "Volver" (2006).


 


Galerie foto


Modifică setările cookies