marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penélope Cruz şi Javier Bardem, iubiți în viața reală, dar și în „Loving Pablo“, difuzat azi la Pro Cinema

Chimia dintre cei doi actori s-a transpus și în pelicula „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“, lansat fix acum 5 ani, la Festivalul de Film de la Veneția.

Penélope Cruz şi Javier Bardem, iubiți în viața reală, dar și în Loving Pablo , difuzat azi la Pro Cinema
Viaţa celebrului cap al mafiei Pablo Escobar, despre care s-a spus la un moment dat că traficul global de droguri l-a transformat în cea mai bogată persoană de pe glob, este explorată în fimul „Loving Pablo“/„Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“, regizat de Fernando León de Aranoa, cu ajutorul a doi actori spanioli, soţii Penélope Cruz şi Javier Bardem. El interpretează personajul titular, în timp ce ea este jurnalista şi prezentatoarea TV Virginia Vallejo, pe a cărei carte omonimă se şi bazează scenariul.
 
Povestea celui mai controversat șef de crimă organizată se deschide cu scena unei petreceri la ferma lui Escobar, care prilejuiește prima sa întâlnire cu Virginia Vallejo. Fără a-și propune neapărat să-l seducă pe baronul drogurilor, tânăra se va trezi curând parte a unei poveşti de dragoste ce va ţine patru ani de zile, transformând-o într-o protagonistă a giganticelor eforturi americane de a-l captura pe traficant.
 


Pe fundalul spectaculos al selvei columbiene, Javier Bardem reușește să fie aproape la fel de carismatic precum traficantul era cândva, cu zâmbetul lui contagios. La fel de convingătoare e și furia din timpul scenelor de violență: să nu uităm că Escobar a devenit epitomul traficantului violent și criminal, care s-a demarcat de imaginea contrabandiștilor și a braconierilor pentru a deveni, în cele din urmă, inamicul public numărul unu.

 
Ecranizarea „Loving Pablo“/„Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“ a avut premiera în 2017, în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Veneția. Ambii protagoniști au fost nominalizați la premiile Goya și de către Uniunea Actorilor Spanioli, însă numai Javier Bardem a luat un trofeu din partea The Platino Awards for Iberoamerican Cinema.
 
„Loving Pablo“/„Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“ este difuzat astăzi la Pro Cinema, de la ora 22.30.

FOTO: pagina oficială


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies